Aștept un sfat de la un doctor stomatolog, va rog mult!!
Bună ziua. De mai multe luni simt o durere de gingie (de jos) care se întind la mandibula asa simt eu către bărbie la început a fost suportabila acum e groaznica. După mai multe vizite la cabinet acum câteva zile mam hotărât sa schimb medicul stomatolog sa dau de cap problemei... Mi sa facut radiografie pe rand în partea dreapta și stanga. In partea stânga mai jos de rădăcinile dinților a apărut o linie subțire conturata alb sau gri orizontal destul de lunga din câte am văzut pe computer. Atunci doamna stomatolog a pus mana pe ecran și ia spus asistentei ca nu știe ce e cu aia acolo și vorbeau între ele. Apoi mi-a dat trimitere sa fac CT la dinți și scrie și mandibula pe foaie.
Am scris aici în speranța că o să vadă vreun doctor stomatolog și o sa ma ajute cu o informație. Oare ce înseamnă acea linie? Sunt speriata și nu știu la ce sa ma aștept am o neliniște pana atunci va rog aștept un sfat
Am scris aici în speranța că o să vadă vreun doctor stomatolog și o sa ma ajute cu o informație. Oare ce înseamnă acea linie? Sunt speriata și nu știu la ce sa ma aștept am o neliniște pana atunci va rog aștept un sfat
1 comentarii
Bună ziua,
este important să faceți acel CT și să fie evaluat competent de către un medic.
Este firească îngrijorarea dvs însă acea linie la care faceți referire poate fi și o structura normală sau în artefact radiologic.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună.
este important să faceți acel CT și să fie evaluat competent de către un medic.
Este firească îngrijorarea dvs însă acea linie la care faceți referire poate fi și o structura normală sau în artefact radiologic.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4articulatia temporomandibulara
- 6Afectiuni ale gingiilor
- 4Durere mandibula
- 5Gingie, dinti, buza, barba inferioara dreapta amortite
- 1Desprinderea gingiei de pe dinti !!
- 5Carne crescuta pe langa lucrarea dentara?
- 8interventie chirurgicala mandibula
- 0Probleme la gingii
- 1Fractura a mandibulei - mobilitate dupa imobilizare
- 9Durere in zona ganglionului stang sub mandibula
- 2ruptura mandibula
- 2Umflatura mica in partea de jos a mandibulei
- 1Umflarea gingiei la o saptamana dupa scoaterea implantului dentar
- 0Mandibula
- 9Pata rosie pe gingie
- 1Problema la gingii
- 1Presiune la nivelul gingiei
- 2Despre gingie