remodelare mandibula
![paradise3](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara,
caut de foarte mult timp informatii despre o interventie de genul acesta dar vad ca la noi nu este foarte populara, se practica operatiile la nivelul barbiei (micsorare sau implant ) insa pentru remodelarea conturului fetei, nu.
Lateralele mandibulei mele sunt destul de dezvoltate, formand un unghi colturos, destul de pronuntat ceea ce nu imi dau o infatisare foarte feminina, mi-as dori o forma a fetei mai alungita si un contur mai fin, cred ca ar trebuit scurtat din osul mandibulei dar si subtiat un pic.
Care ar fi procedura, cat de complicata este, cat dureaza recuperarea si cat costa o astfel de interventie ?
Multumesc
caut de foarte mult timp informatii despre o interventie de genul acesta dar vad ca la noi nu este foarte populara, se practica operatiile la nivelul barbiei (micsorare sau implant ) insa pentru remodelarea conturului fetei, nu.
Lateralele mandibulei mele sunt destul de dezvoltate, formand un unghi colturos, destul de pronuntat ceea ce nu imi dau o infatisare foarte feminina, mi-as dori o forma a fetei mai alungita si un contur mai fin, cred ca ar trebuit scurtat din osul mandibulei dar si subtiat un pic.
Care ar fi procedura, cat de complicata este, cat dureaza recuperarea si cat costa o astfel de interventie ?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 180prognatism mandibular
- 0reducerea structurii osoase a mandibulei
- 5reducerea structurii osoase a mandibulei...sau..
- 5Aditie de os
- 0mandibula
- 6lipoma (neck mass)
- 4Durere mandibula
- 4Durere in partea dreapta
- 2cancer mandibular la fetita de 8 ani!
- 1interventie chirurgicala la mandibula
- 8interventie chirurgicala mandibula
- 16Maseaua de minte (gaura mare in mandibula dupa scoaterea firelor)
- 2ruptura mandibula
- 2Umflatura mica in partea de jos a mandibulei
- 3Ma doare mandibula
- 1deviere mandibulara
- 0buba, chist pe mandibula
- 0Deplasare mandibula spre stanga
- 0Dureri ale madibulei
Mai multe informații despre: mandibula
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: