ma doare mandibula, doar cand deschid gura
de citeva zile in urma am simit o durere puternica a maxilarului, mincam ca intotdeauna si in urma unei miscari bruste a inceput sa ma doara mandubula in partea dreapta pot vb pot minca dar ma doare ingrozitor cand deschid gura, nu am luat nici o pastila crezind ca imi va trece dar dupa a 3 zi durerea s-a ridicat spre ureche acum ma doare si in ureche ce sa fac??????????
7 comentarii
Te duci luni la un cabinet de chirurgie maxilo-faciala :)
O muscatura incorecta poate duce la imbolnavirea articulatiei..daca dintii tai "calca" gresit.Ai avut lucrari dentare in ultimii ani?Poate ai bruxism( iti scrisnesti dintii?)
Daca ma gandesc mai bine - ar trebui sa vezi un BUN stomatolog, el te va trimite maxilo-faciala daca e cazul
Dar nu e grav, nu-ti imagina chestii..Trebuie sa rezolvi problema care a dus la aceste dureri
Daca ma gandesc mai bine - ar trebui sa vezi un BUN stomatolog, el te va trimite maxilo-faciala daca e cazul
Dar nu e grav, nu-ti imagina chestii..Trebuie sa rezolvi problema care a dus la aceste dureri
Uitasem ca azi e luni si e sarbatoare in Romania.
Sa scrii ce a fost, sunt chiar curioasa :)
Sa scrii ce a fost, sunt chiar curioasa :)
deci am fost la medic si nu o sa credeti ce mi-a spus mi-a spus sa cant! cand a auzit nu am luat-o in serios dar intrucit nimic nu mi-a prescris am zis ce ma costa si am inceput sa cant si va spun serios ca nu imi vine sa cred mi-a trecut maxilaru ce aveam medicu nu mi-a zis dar sunt bucuroasa ca mi-a trecut
:)))) nu am mai auzit niciodata asa ceva!
Ma bucur ca v-a trecut!!!
Ma bucur ca v-a trecut!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44usturimi in cavitatea bucala
- 12gura uscata in timpul somnului
- 180prognatism mandibular
- 5reducerea structurii osoase a mandibulei...sau..
- 4articulatia temporomandibulara
- 8de cateva luni ma trezesc dimineata cu sange in gura
- 4de vreo 6, 7 ani am ca o ridicatura in cerul gurii
- 0probleme cu mandibula
- 28maxilar blocat
- 3Operatie mandibula
- 8interventie chirurgicala mandibula
- 9Durere in zona ganglionului stang sub mandibula
- 2Bubiţe pe limbă şi pete roşii sub limbă
- 2Usturimi in cavitatea bucala
- 0remodelare mandibula
- 0Dureri ale madibulei