rosu in gat

Bebele meu de 8 luni jumate a facut rosu in gat.Doaman doctor ne-a dat amoxicilina 2, 5 ml de trei ori pe zi, expectorant 2, 5ml de 3 ori pe zi si zyrtec 5 picaturi de 2 ori pe zi iar ptr nas picaturi de la humex de3 ori pe zi.are trei zile de tratament si nasuk ii curge in continare, mananca foarte greu lapticul din biberon.de tusit nu tuseste.ce sa fac in continuare?cat mai fac tratamentul?
2 comentarii

Lui BEBE, sa-i " curatati" (si sa extrageti cu pompita, secretiile nazale)la nevoie (inainte de fiecare masa sau si inainte de culcare). Dupa parerea mea, sa folositi serul fiziologic caldut. Tratamentul poate continua pana la maxim 3-4 zile (si apoi control la medicul de familie). NU FACETI ABUZ DE ANTIBIOTICE !!!!!

fetita mea are 7 luni si a facut rosu in gat aia-m dat 2, 5 ml amoxacilina de 3 ori pe zi si in ultima zi a inceput sa se scarpine dupa cap de isi rupea pielea ii dadeam caciulita si mi-o tot arunca sa se scarpine ce sa fac???????????

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Febra copil, rosu in gat
- 9PERITOL ?
- 4Sensibilitate a gatului
- 3efecte negative polidin-gantamicina injectabila la copii
- 4proteus in exudat faringian
- 7roseata si inflamatie in gat
- 5despre imunitate.. rosu in gat, bronsita
- 12rosu in gat frecvent
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 5Amigdale marite la copil + febra
- 1Rosu in gat in fiecare luna
- 9polipi nazali, rosu in gat, secretie nazala galbena si de o luna tuse seaca
- 9otita seroasa acuta bilaterala
- 1exudat dupa homeogenes
- 1aerosol pentru rosu in gat
- 3recomandare medic pediatru Cluj pentru: febra, roşu în gat otite si bronşite
- 4rosu in gat frecvent
- 2Gat sensibil, nas infundat, secretii in gat
- 4Rosu in gat mereu - numai pot.. AJUTOR
- 1Rosu in gat?
Mai multe informații despre: rosu in gat