despre imunitate.. rosu in gat, bronsita
Buna ziua, am un baietel de 2 ani si deja a facut aprindere la plamani de 2 ori, odata la 1 an..iar acum la 2 ani, iar intre mereu rosu in gat sau bronsita, la inceput primea siropuri antibiotice si nu prea isi faceau efectul, si ma chinui foarte mult sa-i dau orice fel de siropuri, am incercat in toate feluriile si nu vrea nicicum sa le ia, i-am bagat pana si in ceai sau suc dar simte...i le dau cu forta ca e musai..ce m-ar interesa e sa stiu ce fel de sirop sau picaturi pt intarirea imunitatii sa-i dau..sa se mai intareasca, sa nu mai fie asa sensibil, am incercat anul trecut in iarna septilin sirop de la himalaya, i-am dat 3 luni si nu mi-a fost bolnav.ma intrebam daca exista ceva mai bun, as dori un sfat si in legatura cu alimentatia, ce sa-i dau sa se mai intareasca sistemul imunitar, va rog mult..
5 comentarii
Atata vreme cat ii distrugeti sistemul imunitar cu medicamente chimice si antibiotice va fi greu sa reparati in acelasi timp ! Acel sirop nu e musai deloc si ii faceti rau fara sa va dati seama numai fiidnca credeti ca este musai.
1. Mergeti cu copilul la un medic homeopat care ii poate gasi un remediu mai eficient pentru intarirea sistemului imunitar decat ce doriti sa gasiti dvoastra. Nimic nu se compara cu homeopatia.
2. Copilul pare sa fie, ca cei mai multi copii care fac asa ceva. prea aprins la fire si afectat de caldura. Incercati sa evitatati sa se supere/enerveze cat si sa-l incotasmaniti prea tare sau sa stea prea mult langa sobe/locuri fierbinti
3. Evitati in totalitate carnea de porc, iutelile, mustarul, laptele omogenizat din alimentatie
1. Mergeti cu copilul la un medic homeopat care ii poate gasi un remediu mai eficient pentru intarirea sistemului imunitar decat ce doriti sa gasiti dvoastra. Nimic nu se compara cu homeopatia.
2. Copilul pare sa fie, ca cei mai multi copii care fac asa ceva. prea aprins la fire si afectat de caldura. Incercati sa evitatati sa se supere/enerveze cat si sa-l incotasmaniti prea tare sau sa stea prea mult langa sobe/locuri fierbinti
3. Evitati in totalitate carnea de porc, iutelile, mustarul, laptele omogenizat din alimentatie
buna, va rog ajutati-ma si pe mine, as vrea sa stiu daca este posibil ca din cauza cainelui sa iti scada imunitatea sau sa ai ceva glanda care sa tot creasac in gat tot din cauza cainelui?deoarece soacra mea este obsedata de ideea ca din cauza cainelui, ei ii scade imunitatea si ca ii creste ceva glanda in gat, eu una nu am mai auzit asa ceva dar nu stiu la ce medic s-o trimit sa se lamureasca si ea ca tot ce crede ea e de fapt o iluzie...sau totusi e adevarat?eu si soutl meu suntem plecati in strainatate la munca si cainele a ramas in grija ei, iar acum vrea sa vanda cainele, spunand ca are problemele mentionate de mai sus...va multumesc...
buna seara!am un baietel de 2 ani si 5 luni si pana acum 2 luni imi facea frecvent(cam la 2 saptamani dupa terminarea tratamentului)bronsita(ultima oara a avut bronho-pneumonie cu microchisturi pe plamanul drept).timp de un an i-am dat tot felul de tratamente(alergice, de imunitate, plus antibiotice bine-nteles), l-am dus la mare(din primul an)si degeaba.
acum 2 luni am dat din intamplare peste o doctorita care dupa ce l-a tratat de bronho-pneumonie ne-a prescris LUIVAC.e prima oara dupa un an si jumatate cand copilului meu nu i-a mai curs nici macar nasul!
acum 2 luni am dat din intamplare peste o doctorita care dupa ce l-a tratat de bronho-pneumonie ne-a prescris LUIVAC.e prima oara dupa un an si jumatate cand copilului meu nu i-a mai curs nici macar nasul!
catre adnana_gold ma numesc anca am si eu aceleasi probleme cu copilul meu care are 1 an si 10 luni, as vrea sa stiu ce tratament a primit copilul pentru bronho pneumonie, daca se poate? Si ce este acest luivac?
copilul meu are 6 ani, in tot acest timp nu a avut raceli cu durata lunga si in plus nci la medic nu prea a fost, datorita miraculoaselor produse pe baza de aloe vera.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme pulmonare si respiratorii
- 67imunitatea scazuta
- 3efecte negative polidin-gantamicina injectabila la copii
- 3Dactilita
- 3operatia de polipi, gat rosu... la copil de 5 ani
- 4O posibila laringita?
- 30ce vaccin sau tratament pot face sa-mi intaresc imunitatea
- 35Amigdalita cronica
- 14poliartrita reumatoida
- 6inceput de rosu in gat
- 0raceala sugar 1luna si 3 sapt