Gat sensibil, nas infundat, secretii in gat

27-04-2016
Mihaela-rox
Nu este medic/terapeut
Mihaela-rox
Buna ziua! Am 24 de ani si aproximativ din toamna ma confrunt cu raceli repetate pe care nu stiu cum sa le mai tin in frau. Principala problema este gatul care devine iritat si rosu frecvent. Senzatia este de usturime la inghitire si uneori un gadilat care provoaca tuse. De asemenea si nasul este mai mereu infundat, si simt ca secretiile curg undeva in spatele gatului. Am fost la Orl, am facut exudat in gat si nas si nu a iesit nimic de asemenea am facut si o radiografie la sinusuri care la fel a iesit buna. Doctorita de la orl mi-a spus ca am un gat sensibil si ca de aceea ma deranjeaza frecvent. Ca si tratament am luat decasept, gargara cu tantum verde, rinoil pt nas si olynth. Acum o luna mi-a prescris si antibiotic, Zinnat, deoarece facusem puroi in nas si pe amigdale. Acum va scriu deoarece senzatia de gat iritat a revenit. Simt ca se aduna mucozitati in gat, si impresia mea este ca ele coboara din nas. Nu stiu cat am fost de explicita insa voiam sa va cer si dvs un sfat. Ce investigatii ar trebui sa mai fac si ce as putea sa iau pentru acest gat sensibil. Mentionez ca am avut o perioada de vreo 2 ani in care am fost dependenta de bixtonim. Ma gandesc poate a avut si acesta o influenta. Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
27-04-2016, ora 14:35
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 cand se intra pe un forum... initial se mai citeste ce sa mai scris.
2 iritatia din gat se datoreaza unor probleme gastro-intestinale care le neglijezi, te alimentezi incorect si ca urmare acidul gastric irita faringele
3 investiagtiile se fac la gastrologie
0
27-04-2016, ora 17:03
Mihaela-rox
Nu este medic/terapeut
Mihaela-rox
Multumesc pentru raspuns. Am citit inainte sa scriu un post insa am gasit atatea informatii incat nu stiam exact unde sa ma incadrez si de aceea am decis totusi sa scriu exact simptomatologia mea. Am sa merg sa fac invastigatiile la gastrologie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.