PERITOL ?
Fetita mea (de 8 luni) a fost racita (cu multi mucisori aposi, cu tuse, flegma in gat si rosu in gat). Citind prospectul medicdamentului PERITOl, am ramas putin nedumerita. Va rog tare mult explicati-mi si mie efectele acestui medicament asupra rino-faringitei (pe langa efectul sedativ).
Va multumesc,
Oana
Va multumesc,
Oana
9 comentarii
Peritolul este un medicament antihistaminic recomandat in reactiile alergice. Teoretic el nu ar avea efect in viroze insa, probabil, medicul curant a apreciat ca la fetita dvs. ar putea fi si o componenta alergica a rinofaringitei recomandand acest medicament.
As dori daca se poate sa-mi dati un raspuns in legatura cu Peritol. Am nascut in urma cu 8 zile, si in ultimele 2-3 zile de sarcina mi-au aparut pe burtica, pe maini si pe picioare niste pete rosii, ca o alergie, care ma mancau farte rau. Medicul ginecolog mi-a spus sa dau cu alcool mentolat si sa iau seara cate o lingura de peritol. Intre timp am nascut si nu am putut sa fac acest tratament. In spital petele rosii s-au intins si au devenit mai intense, si nu am facut nici un tratament. Dupa ce am iesit din maternitate am mers la un medic dermatolog care mi-a spus ca am prurit gravidal si mi-a prescris o mixtura pe baza de hidrocortizon si Advantal, si a avut retineri in ce priveste Peritol. Dr ginecolog mi-a spus ca pot sa iau Peritol, dar am vazut ca este contraindicat in timpul sarcinii si alaptarii. Ce ar trebui sa fac?
Cred ca ar trebui sa ascultati sfatul dermatologului si sa faceti numai tratamentul local cu Advantan evitand administrarea pe gura a oricarui medicament deoarece el poate trece in secretia lactata afectand si copilul!
Buna ziua. As dori sa aflu daca Peritol este contraindicat in cazul unei rinoplastii. Poate influenta in vreun fel evolutia operatiei? Va multumesc mult pentru un eventual raspuns.
buna ziua as vrea sa stiu dak peritolul este bun si pentru ingrasare?
si cam cate pastile ar trebui sa iau pe zi pt a ma ingrasa? am inteles k 3 pe zi?
Toata lumea vrea sa slabeasca numai dvs vreti sa slabiti. 3x1 se ia dar nu stiu cat timp ca in 10 ani de activitate nimeni nu mi-a cerut ptr ingrasat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Pot sa-i administrez septilin copilului meu?
- 1Febra copil, rosu in gat
- 6ham ptr bebe
- 6alergie la proteina din lapte; aceasta alergie apare pe obrajori, pe frunte, sub ochisori si mai nou
- 7Bebelus - diversificare
- 7simptom ciudat
- 4pneumonie copil 9 luni
- 5bebelusi 9 luni are otita?
- 7bebe de 3 luni cu cutia craniana inchisa
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 7ii curge nasul de o luna
- 3sunt disperata... am rosu in gat si ma ustura, am luat ospen si azitromicina
- 0raceala sugar 1luna si 3 sapt
- 17Bebelus cu candidoza bucala
- 2amigdale marite, rosu in gat, febra
- 0Produse naturale pentru sugari
- 1Ce spuneti despre aceasta alimentatie ?
- 2bebe racit
- 3Aerosoli folositi prea des
- 0Nas - când respira se aude ca un farnait
Mai multe informații despre: Sugarul rosu in gat raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: