Rog recomandări clinica/medic specializat pe boala paradontala
Buna ziua,
Intr o dimineața m am trezit cu dureri de maxilar, dureri suportabile. Ma durea maxilarul de parca as fi luat un pumn in fata. In decurs de 2-4 zile durerea a trecut in proporție de 90% dar am zis totuși sa fac o programare la medic pt. un control. Diagnosticul primit a fost unul total neașteptat: paradontoză cu recomandarea de a scoate 2 masele un partea de sus dreapta. Am fost sa mai cer și alte păreri, diagnosticul a rămas același. In urma recomandărilor am făcut un detartraj (mai făcusem unul in Martie anul acesta, când nu mi s a spus ca s ar misca vreun dinte sau ca se vede vreun semn de paradontoză). Am făcut măsurători paradontale și mi s a prezentat un plan de tratament pe care ar trebui sa îl urmez. Am o nelămurire legată de tratamentul paradontal, acesta nu se face in întreaga gura? Se face strict pe dinții afectați? In planul re tratament sunt specificați doar 12 dinti.
Îmi puteți recomanda o clinica/medic specializat pe boala paradontala?
Am și o radiografie panoramică pe care o pot atașa.
Mulțumesc.
Intr o dimineața m am trezit cu dureri de maxilar, dureri suportabile. Ma durea maxilarul de parca as fi luat un pumn in fata. In decurs de 2-4 zile durerea a trecut in proporție de 90% dar am zis totuși sa fac o programare la medic pt. un control. Diagnosticul primit a fost unul total neașteptat: paradontoză cu recomandarea de a scoate 2 masele un partea de sus dreapta. Am fost sa mai cer și alte păreri, diagnosticul a rămas același. In urma recomandărilor am făcut un detartraj (mai făcusem unul in Martie anul acesta, când nu mi s a spus ca s ar misca vreun dinte sau ca se vede vreun semn de paradontoză). Am făcut măsurători paradontale și mi s a prezentat un plan de tratament pe care ar trebui sa îl urmez. Am o nelămurire legată de tratamentul paradontal, acesta nu se face in întreaga gura? Se face strict pe dinții afectați? In planul re tratament sunt specificați doar 12 dinti.
Îmi puteți recomanda o clinica/medic specializat pe boala paradontala?
Am și o radiografie panoramică pe care o pot atașa.
Mulțumesc.
2 comentarii
https://medocdirect.ro/panorama.bmp
Radiografia a fost făcută pe 29.08. De atunci am făcut un detartraj, inclusiv sub gingie su apoi măsurătorile paradontale.
Mulțumesc
Radiografia a fost făcută pe 29.08. De atunci am făcut un detartraj, inclusiv sub gingie su apoi măsurătorile paradontale.
Mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11punte dentara sau proteza fixa???
- 4Un sfat legat de posibila parodontoza
- 3tratament parodontoza, gingia inca nu s-a retras
- 2resorbtie osoasa
- 1Parodontoza, carii rezolvate...
- 2parodontoza?
- 2Diagnostic parodontoza
- 1Parodontoza agresiva - optiuni terapeutice multiple
- 1Parodontoza stare avansata
- 1Parodontoza
- 2Punte cu implant
- 3Parodontoza si aparat ortodontic
- 1Proteza acrilica
- 2Parodontoza incipienta
- 2Parodontoza
- 1Parodontoză în stare avansată
- 1Osteoporoza, cancer de san, ZOMETA (biofosfanat)
Mai multe informații despre: Parodontoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: