ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Rog recomandări clinica/medic specializat pe boala paradontala

13-10-2022
SashaBucurie
Nu este medic/terapeut
SashaBucurie
Buna ziua,
Intr o dimineața m am trezit cu dureri de maxilar, dureri suportabile. Ma durea maxilarul de parca as fi luat un pumn in fata. In decurs de 2-4 zile durerea a trecut in proporție de 90% dar am zis totuși sa fac o programare la medic pt. un control. Diagnosticul primit a fost unul total neașteptat: paradontoză cu recomandarea de a scoate 2 masele un partea de sus dreapta. Am fost sa mai cer și alte păreri, diagnosticul a rămas același. In urma recomandărilor am făcut un detartraj (mai făcusem unul in Martie anul acesta, când nu mi s a spus ca s ar misca vreun dinte sau ca se vede vreun semn de paradontoză). Am făcut măsurători paradontale și mi s a prezentat un plan de tratament pe care ar trebui sa îl urmez. Am o nelămurire legată de tratamentul paradontal, acesta nu se face in întreaga gura? Se face strict pe dinții afectați? In planul re tratament sunt specificați doar 12 dinti.
Îmi puteți recomanda o clinica/medic specializat pe boala paradontala?
Am și o radiografie panoramică pe care o pot atașa.
Mulțumesc.
2 comentarii
0
13-10-2022, ora 23:02
Dr. Remiș Constantin
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Remiș Constantin
Atasari radiografia dvs
0
14-10-2022, ora 11:59
SashaBucurie
Nu este medic/terapeut
SashaBucurie
https://medocdirect.ro/panorama.bmp

Radiografia a fost făcută pe 29.08. De atunci am făcut un detartraj, inclusiv sub gingie su apoi măsurătorile paradontale.
Mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: