Parodontoza
Buna ziua,
In urma unui consult stomatologic si a unei radiografii dentare panoramice am aflat ca am parodontoza in stare avansata, desi dintii mei nu au mobilitate, nu am inflamate gingiile, nu am sangerari si nici dureri. Mi s-a propus sa mi se faca extractie de dinti si apoi implanturi. As dori sa postez radiografia si solicita parerea unui medic de pe acest forum. Multumesc! https://photos.google.com/search/_tra_/photo/AF1QipM9THga1R1XKkr_HgfITeThVitgPaaXlRmfLRw5
In urma unui consult stomatologic si a unei radiografii dentare panoramice am aflat ca am parodontoza in stare avansata, desi dintii mei nu au mobilitate, nu am inflamate gingiile, nu am sangerari si nici dureri. Mi s-a propus sa mi se faca extractie de dinti si apoi implanturi. As dori sa postez radiografia si solicita parerea unui medic de pe acest forum. Multumesc! https://photos.google.com/search/_tra_/photo/AF1QipM9THga1R1XKkr_HgfITeThVitgPaaXlRmfLRw5
2 comentarii
Buna ziua,
pare intr-adevar un tratament prea radical insa din pacate nu se poate accesa linkul trimis de dvs pentru a vedea imaginea.
As putea sa va ajut cu o parere daca imi trimiteti radiografia aici ->
app.medic.chat/dr/dentistul.meu
.
pare intr-adevar un tratament prea radical insa din pacate nu se poate accesa linkul trimis de dvs pentru a vedea imaginea.
As putea sa va ajut cu o parere daca imi trimiteti radiografia aici ->
app.medic.chat/dr/dentistul.meu
.
Nu reusesc sa transmit. Daca puteti sa transmiteti o adresa de email, doar acolo se poate. Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11punte dentara sau proteza fixa???
- 4Un sfat legat de posibila parodontoza
- 2resorbtie osoasa
- 1Parodontoza, carii rezolvate...
- 2parodontoza?
- 2Diagnostic parodontoza
- 2Extractii multiple la parodontoza
- 10Paradontoză
- 10Extractie masea de minte inferior dreapta
- 6Am parodontoza sau nu?
- 1Parodontoza stare avansata