Evolutie parodontoza, stie cineva?

09-12-2010
Danyela_Danyela
Nu este medic/terapeut
Danyela_Danyela
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum evolueaza parodontoza. Stomatologul mi-a spus ca nu se vindeca, chiar asa e? Am auzit de oameni care s-au vindecat. De cand mi-a zis ca am parodnotoza nu mai dorm noaptea. Urmeaza sa-mi faca niste operatii, nu am inteles exact ce, insa nici asa cica nu se vindeca. Exista medicamente care sa ma ajute?
Multumesc.
4 comentarii
0
09-12-2010, ora 16:21
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Parodontopatia poate fi tinuta sub control, in sensul ca sa nu evolueze fata de momentul prezent.
Uitati de medicamentele "minune"!
Singua minune care se poate face e sa va igienizati corect dintii (ata dentara, periaj corect, periute interdentare, apa de gura, dus bucal - rugati medicul sa va arate cum sa le folositi), impreuna bineinteles cu tratamentul facut in cabinet: detartraj, chiuretaj subgingival, chirurgie parodontala daca e cazul. Si controale frecvente la stomatolog.
0
11-12-2010, ora 00:38
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Vin cu o veste ff buna pt dumneavoastra, exista leac pentru parodontoza.
Sotul meu are asa ceva si incepand din februarie va face un tratament cu laser care e fff eficient, mai ales daca se repeta la jumatate de an.
Noi mergem la un cabinet din TG Mures, se numeste Peterdent, acolo au laser de ultima generatie si medicul de acolo e un profesionist cu toate ca e tanar. E fff calm, explica tot ce face si important e ca face fff bine ceea ce face si se vede ca o face din pasiune si dragoste fata de meseria lui.
Eu tocmai am urmat acolo tratament cu laser pentru granulom dentar, pentru a scapa de rezectie sau...extractie, si sunt extrem de multumita. Tot acolo mi+am pus coronite la dinti care par ff naturale.
Eu sunt din Botosani si am fost cred ca de vreo 4-5 ori, dar s-a meritat.
In alt oras nu stiu sa mai existe asa ceva, s-ar putea ca in Brasov.
Intrati pe site-ul http://www.peterdent-art.ro/ pt.programare.
Va doresc sanatate!
0
15-12-2010, ora 17:58
LullabyWitch
Nu este medic/terapeut
LullabyWitch
salut,

si eu am parodontoza si nu e chiar atat de rau pe cat pare.. adica daca esti atenta la cateva lucruri, poti trai linistita cu asa ceva. eu nu stiu nimic de operatii, mie doctorul mi-a recomandat sa am o igiena bucala impecabila, ceea ce spune si doamna doctor mai sus si un medicament adiacent, natural. se numeste piascledine 300 si iau o capsula pe zi. la mine a functionat foarte bine, il iau deja de 7 luni si nu ma mai dor gingiile si nici nu mai sangereaza.intreaba la doctor de asta si nu-ti mai face ganduri negre! Si dormi bine noaptea, ca apoi o dai in altele
0
21-12-2010, ora 15:46
Danyela_Danyela
Nu este medic/terapeut
Danyela_Danyela
Multumesc pentru recomandari!
Diun pacate imi este imposibil sa ma duc la Tg Mures ptr tratament, cel putin nu in perioada imediat urmatoare. Am cautat insa in Bucuresti un medic bun, mi l-a recomandat cineva de incredere si acum voi urma tratamentul recomandat de dansul.
L-am intrebat de Piascledine si mi-a confirmat ca este ok si ca pot sa il iau (are foarte putine contraindicatii si efecte adverse) pentru ca este natural si impreuna cu tratamentul medicamentos + detartraje etc o sa imi stopeze boala.
Sarbatori fericite si multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: