unde se poate trata parodontoza in Bucuresti?
Buna seara !
Puteti sa -mi recomandati o clinica in Bucuresti unde se poate trata parodontoza ??
Puteti sa -mi recomandati o clinica in Bucuresti unde se poate trata parodontoza ??
1 comentarii
Bună ziua!
Majoritatea clinicilor și cabinetelor stomatologice pot trata parodontopatia. Medicii specializați în tratamentul parodontitei sunt medicii parodontologi.
Majoritatea clinicilor și cabinetelor stomatologice își prezintă echipa medicală pe paginile de internet, iar pe acești medici îi puteți găsi la secțiunea „parodontologie”.
Pentru a selecta un anume cabinet sau o anume clinică, vă puteți orienta după recomandările celor apropiați, după recenziile postate despre clinica sau cabinetul de interes, precum și după locația acestora, alegând un centru mai apropiat de locuința dumneavoastră.
De asemenea, mulți dintre medicii care se implică activ în discuțiile purtate pe acest forum se descurcă sau colaborează cu medici care știu să trateze eficient boala parodontală.
Majoritatea clinicilor și cabinetelor stomatologice pot trata parodontopatia. Medicii specializați în tratamentul parodontitei sunt medicii parodontologi.
Majoritatea clinicilor și cabinetelor stomatologice își prezintă echipa medicală pe paginile de internet, iar pe acești medici îi puteți găsi la secțiunea „parodontologie”.
Pentru a selecta un anume cabinet sau o anume clinică, vă puteți orienta după recomandările celor apropiați, după recenziile postate despre clinica sau cabinetul de interes, precum și după locația acestora, alegând un centru mai apropiat de locuința dumneavoastră.
De asemenea, mulți dintre medicii care se implică activ în discuțiile purtate pe acest forum se descurcă sau colaborează cu medici care știu să trateze eficient boala parodontală.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11punte dentara sau proteza fixa???
- 1Am inceput de parodontoza ?
- 2resorbtie osoasa
- 2parodontoza?
- 2Diagnostic parodontoza
- 1Parodontoza agresiva - optiuni terapeutice multiple
- 2Parodontoza
- 6Am parodontoza sau nu?
- 1Parodontoza stare avansata
- 15Urgent: am doua masele lasate deschise
- 1Parodontoza
- 2Punte cu implant
- 1Spatii intre dinti dupa terapie cu laser pt. parodontoza
- 2Rog recomandări clinica/medic specializat pe boala paradontala
- 1Proteza acrilica
- 2Parodontoza incipienta
- 1Parodontoză în stare avansată
- 1Osteoporoza, cancer de san, ZOMETA (biofosfanat)
Mai multe informații despre: Parodontoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: