Extractii multiple la parodontoza
Am fost diagnosticat cu parodontoza avansata. Solutia data de medicul parodontolog, in colaborare cu o clinica de stomatologie, doar privind pe radiografie, este extractia a 10 dinti, dintre care doar doi molari se misca. Ceilalti sunt functionali desi exista retractie gingivala. Din experienta mea cand mi-am extras masele stiu ca radacinile sunt adanci. Sunt putin reticent la o solutie asa drastica (extractii urmate de implanturi in locul dintilor mei). As dori o opinie, poate un sfat, desi stiu ca nu sunt disponibile datele medicale exacte. Multumesc anticipat!
2 comentarii
Buna ziua,
o sa va rog sa mi dati sa vad radiografia pe care s-a uitat medicul la care ati fost...este greu sa ne spunem parerea fara sa vedem si noi radiografia si sa va facem un consult eventual cu masurarea pungilor parodontale si vazut exact care e situatia. Cu atat mai mult ca spuneti ca unii dinti nu se misca...
Astept radiografia si apoi va raspund. Multumesc!
o sa va rog sa mi dati sa vad radiografia pe care s-a uitat medicul la care ati fost...este greu sa ne spunem parerea fara sa vedem si noi radiografia si sa va facem un consult eventual cu masurarea pungilor parodontale si vazut exact care e situatia. Cu atat mai mult ca spuneti ca unii dinti nu se misca...
Astept radiografia si apoi va raspund. Multumesc!
Buna ziua,
Asa cum spunea si colega mea, o radiografie panoramica ne-ar fi de ajutor in stabilirea unui diagnostic.
Asa cum spunea si colega mea, o radiografie panoramica ne-ar fi de ajutor in stabilirea unui diagnostic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Osteoporoza si BONVIVA
- 6Paradontoza incipienta
- 3gingivita? paradontoza?
- 0Paradontoza, psoriazis, tratament cortizon, afte, leucoree
- 5Cum tratam paradentoza?
- 1parodontita?obturatie canal
- 4Prevenirea paradontozei
- 1Tratament Paradontoza
- 1Parodontoza
- 6gingii care sangereaza
- 7Protezele dentare- informatii/sfaturi