risc de avort
am ramas insarcinata, am 7 saptamani. nu imi doresc acest copil din lipsa banilor si pt ca a fost o aventura. nu ma judecati va rog dar sunt disperata, am auyit de orgametril. cum ca ar provoca un avort, am luat cinci pastile in prima zi patru in a doua si toyt asa pana am aj la o pastila. nu a avut nici un efect. dupa o sapt am luat alta cutie si am luat cate zece pe zi. azi leam terminat. ma pot astepta sa avortey sau le iau in zadar? nu imi permit chirotajul. va rog sa imi raspundeti
4 comentarii
Buna ziua!
Nu se poate face avort cu Organometril, dar exista riscul de a face dereglari hormonale. Puteti sa efectuati avortul medicamentos, sau sa va indreptati catre un spital de stat, unde consturile sunt mai mici pentru aceasta interventie.
O zi placuta!
Nu se poate face avort cu Organometril, dar exista riscul de a face dereglari hormonale. Puteti sa efectuati avortul medicamentos, sau sa va indreptati catre un spital de stat, unde consturile sunt mai mici pentru aceasta interventie.
O zi placuta!
va multumesc pentru raspuns, in ce consta avortul medicamentos? pana la cate luni se poate face avortul medicamentos? trebuie reteta? de la ce medic? cel de familie? va rog daca puteti sa imi raspundeti miati fi de mare ajutor
Stai linistita vezi ca la spital dimineata se fac programari pentru interuperi de sarcina, nu costa mult, mult mai Putin decit la privat. Nu te mai intoxica cu pastile.si fi atenta pe viitor. Dar mai ales nu lasa sa treaca timpul acum.la 9 saptamini nu mai è embrion, devine fat.
Ai grija, o zi buna
Ai grija, o zi buna
nu mai am ce face si trebuie sa pastrez copilul. insa imi este teama sa nu aiba probleme din cauza pastilelor pe care leam luat. ce analize treb sa fac pt a depista din timp daca va fi sanatos si cat sunt de sigure?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ajutor! Dupa avort inca mai am scurgeri urate!
- 6avort in primele saptamani de sarcina
- 3avort menstrual? anexita? cistita? stress?
- 2dupa avort am simptome de sarcina
- 3am nevoie de pareri!
- 2E posibil ca o viroza cu febra de 38-39 timp de mai multe ore sa duca la un avort?
- 8Sarcina 13 sapt. pot face avort?
- 5avortul fetal in trimestrul 2
- 7vreau un bebe
- 4Doresc sa ma lamuriti va rog !
- 7purpura trombocitopenica si sarcina nedorita si efectele
- 5sunt insarcinata si saptamina trecuta am luat pastile de misoprostol
- 6Cat timp este normal sa sangerezi dupa chiuretaj?
- 9infecie cu stafilococ alb si mycoplasma
- 3este posibil?
- 7Avort in a patra saptamana
- 2se numeste avort?
- 2Avort in 18 saptamani
- 2Chiuretaj medicamentos incomplet
Mai multe informații despre: Avortul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: