Dureri după avort
Acum 16 zile am făcut un avort am avut sângerări în prima zi apoi timp de 2 zile au dispărut și au reapărut în a patra zi dureri nu am avut decât după 4 5zile de la avort apoi sau agravat am dureri de burta (în zona pelviana) de spate unde sunt oasele de la bazin si de picioare, la consult mi-a spus că este doar o infecție mi-a dat antibiotic Neoliticn timp de 10 zile apoi văzând că tot am dureri mari am fost la spital la maternitatea Bucur si acolo mi-a făcut o eco intravaginala spunandu-mi ca uterul este curat si sa fac analiza beta hcg aceasta mi-a ieșit și ea bine dar dureri mari tot am. Ce pot face în situația aceasta ? Sau de la ce ar putea să fie?
4 comentarii
Buna ziua,
in afara de ecografie v-a consultat un medic ginecolog? Tratamentul cu antibiotic l-ati terminat? Deoarece se poate sa fie o infectie care insa sa nu raspunda la tratamentul cu Nolicin si in acest caz este recomandat sa vedeti la ce anume raspunde organismul dvs.
Echipa Medicala Marie Stopes
in afara de ecografie v-a consultat un medic ginecolog? Tratamentul cu antibiotic l-ati terminat? Deoarece se poate sa fie o infectie care insa sa nu raspunda la tratamentul cu Nolicin si in acest caz este recomandat sa vedeti la ce anume raspunde organismul dvs.
Echipa Medicala Marie Stopes
Da ma consultat si doctorul care mi-a făcut chiuretajul dar și alți doi doctori unul de la privat care mă îndrumat spre maternitatea Bucur acolo mă consultat din nou și apoi mi-a mai văzut o ecografie vaginala
Punandu-ma de la spital să fac analiza beta hcg care mi-a ieșit bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am facut un avort, ceva nu e in regula!help!
- 2infectie genitala
- 2dupa avort inca mai am sangerari usoare
- 8cat costa o intrerupere de sarcina?
- 13am sangerat foarte putin dupa avort
- 3avort menstrual? anexita? cistita? stress?
- 9In Romania exista pastila aia in loc de avort chirurgical?
- 4ce medicamente trebuesc pentru avort
- 19intr-o dilema mare!
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 6avort fare prezenta la doctor, posibil?
- 7nu stiu daca sunt gravida sau nu..
- 3infectie genitala
- 3Infectie genitala..
- 2Chiuretaj medicamentos incomplet
- 1Infecție nedescoperita
- 0Drama unui avort
Mai multe informații despre: Avortul infectia genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: