avortul fetal in trimestrul 2
am citit multe despre avortul spontan dar nu stiu despre avortul in trimestrul 2. care sunt riscurile cum se manifesta, cum poate fi evitat?
5 comentarii
Avortul spontan in trim. II de sarcina se manifesta prin durere, hemoragie, ameteli, puls marit, tensiune mica.Poate fi dat de traumatisme, efort fizic mare, stari emotionale puternice, afectiuni endocrine, boli genetice, , boli genitale, boli de sistem etc.. Este evitat prin inlaturarea factorilor externi ce pot dauna si controlul riguros a sarcinii.
as dori sa stiu mai multe despre inlaturarea factorilor externi ce pot dauna deoarece am avut si eu o sarcina oprita in evolutie la 18-20 saptamani, trebuia sa am 22. au fost doua pareri de aceea zic 18-20. inca nu am primit rezultatele investigatiilor si as dori sa stiu daca se poate face ceva pentru a evita pe viitor. multumesc
Buna ziua. Am si eu o intrebare sunt insarcinata in 7 saptamani iar in prima sarcina care am avut-o la 17 saptamani copilul a fost depistat cu hidrocefalie si am fost nevoita sa fac avort. Am facut dupa acea niste analize care nu au evidentiat sindrom genetic. Doctorul mi-a zis ca a fost un mare ghinion nu a fost dintr-o anumita cauza pur si simplu s-a intamplat.
Acum as vrea sa stiu daca e posibil sa patesc la fel ? nu mai pot, stau cu sufletul la gura pana in saptamana 12 cand o sa aflu va rog sa ma ajutati. Va multumesc
Acum as vrea sa stiu daca e posibil sa patesc la fel ? nu mai pot, stau cu sufletul la gura pana in saptamana 12 cand o sa aflu va rog sa ma ajutati. Va multumesc
ai facut si analize pt infectii cu citomegalovirus, toxoplasma, listeria?
da toate analizele au iesit foarte bune mentionez ca acum iau acid folic, elevit si utrogestan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cum se poate face un avort?
- 3mai pot ramane insarcinata?
- 10la cate saptamani de sarcina se poate face avort?
- 4avort spontan
- 4avort + postinor = ?
- 3cum si unde se poate efectua un avort si despre costul acestuia
- 5sunt insarcinata si saptamina trecuta am luat pastile de misoprostol
- 1Menstruatie la o saptamana dupa menstruatie.
- 9am crize epileptice si sunt insarcinata
- 5Sarcina de 16 saptamani si avortul
- 6sunt foarte trista.. mi-e fica de avort
- 7Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 11De doua luni insa eu tot sunt slaba si imi este rau
- 1avort spontan
- 1Dilema dupa avort chirurgical
- 2Prima menstruatie dupa avert spontan sau o un Nou avort?
- 2Avort in 18 saptamani
- 2Chiuretaj medicamentos incomplet
- 0Sarcina dupa un avort spontan
Mai multe informații despre: Avortul spontan Avortul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: