Rinita cronica, sinuzita si deviatie de sept.
Buna ziua. Dupa aproximativ 10 ani de dependenta de Olynth, am hotarat sa renunt definitiv la ele. Am fost la un cabinet ORL si am fost diagnosticat cu deviatie de sept nara stanga, rinita cronica si sinuzita. Am primit un tratament cu aerinaze, avamys spray si rinoil. Tratamentul a functionat. Am tinut tratamentul o luna de zile, apoi m-am prezentat la control. Doctorul mi-a schimbat tratamentul doar cu avamys si xyzal. Primele 2 saptamani au functionat. Fara sa racesc sau sa schimb ceva, nasul s-a infundat pe nara stanga complet iar pe nara dreapta pot cu greu respira. Mentionez ca am o mucoaza in gat iar nasul este uscat pe interior. Nu il pot sufla. In momentul cand stau intins in pat pe laterala, nara de jos se infunda complet iar cea de sus se desfunda complet (si vice versa) desi cand stau in picioare, nara stanga este tot timpul infundata. As dori sa incerc un alt tratament medicamentos, inainte de a ajunge la chirurgie. Multumesc anticipat !
4 comentarii
dupa 10 ani de dependenta de olint
si daca nu tratezi si cauza inflamatiei.
posibil infectii dentare cu sinusite odontogene
posibil reflux gastro esofagian in somn.. care irita faringele si cozile de cornet
nu ai nici o sanza sa vindeci
CT3D la dantura si sinus
invetaigtiila gastrologie
si daca nu tratezi si cauza inflamatiei.
posibil infectii dentare cu sinusite odontogene
posibil reflux gastro esofagian in somn.. care irita faringele si cozile de cornet
nu ai nici o sanza sa vindeci
CT3D la dantura si sinus
invetaigtiila gastrologie
Multumesc de raspuns. Nu am probleme la dantura. Singura problema este nasul infundat si dureri de cap mai frecvente. Nu am avut probleme nici cu refluxul gastric. Pentru rinita cronica, pot incerca tratamentul cu Colargol ? Din ce am citit pe forum, probabil este o rinita cronica vasomotorie.
Buna ziua.Am fost diagnosticat cu Rinita cronica hipertrofica si Parestezii faringo laringiene.Se manifesta cum as avea ceva lipicios in gat si uneori nasul se aude ca si cum s-ar desfunda si ma doare capul uneori pe partea stg si fruntea.Mi sa recomandat Turbinotomie prin radiofrecventa dupa ce am luat o gramada de spraiuri.Ce imi recomandati sa fac?
Ce am scris și mai sus
1. CT3D. La un cab stomatologic modern. Exclus infecții dentare ascunse
2. Consult gastrologie
Inflamațiile gastrointestinale. Refluxul gastroesofagian Care prin acidul gastric irita gat. Nas. Alimentația cu exces lapte. Făinoase... Produc un Mucus vascos
1. CT3D. La un cab stomatologic modern. Exclus infecții dentare ascunse
2. Consult gastrologie
Inflamațiile gastrointestinale. Refluxul gastroesofagian Care prin acidul gastric irita gat. Nas. Alimentația cu exces lapte. Făinoase... Produc un Mucus vascos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Operatie cornete cu laser
- 14Sinuzita si miros neplacut
- 3sangerari nazale, deviatie de sept
- 13Deviatie de sept sau altceva?
- 10rinita cronica hipertrofica si creasta septala dreapta.
- 1Administrare medicamente in timpul internarii pentru operatie deviatie sept !
- 7Sinuzita, zgomot in ureche
- 8Sinuzita, rog o parere avizata
- 6Dureri mari de cap, nas infundat
- 5Sinuzita, nas infundat
- 1Rinita cronica hipertrofica!
- 2sinuzita sau alta afectiune?
- 3de ani de zile ma chinuie o sinuzita
- 1Sinuzita, dureri si junghiuri in corp
- 31Pret operatie sinuzita
- 0Perforatie de sept nazal cu sangerari minore/ In atentia dl dr Flueraru
- 2Apnee in somn - deviatie de sept
- 1Deviatie de sept si cornete nazale marite
- 4Deviatie de sept, nas infundat, respiratie dificila, ameteala
Mai multe informații despre: Sinuzita Deviatia de sept nazal rinita cronica operatie deviatie de sept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: