revin cu rinita dobandita in sarcina
din luna a 6 a de sarcina am rinita vasomotorie si mi am pierdut mirosul..zic definitiv ca nu simt chiar nimic..nici cele mai puternice mirosuri ( gen cafea parfum nu miros nimic). am nascut de 4 luni si nu mi am revenit. Am incercat infuzia cu ceai de musetel si ulei natural de busuipoc dar din pacate nu a mers. Nu alaptez si as putea incerca un alt tratament. exista remediu..sa am miros si sa nu am nasul infundat tot timpul. va rog din suflet sunt disperata ca voi ramane asa.
5 comentarii
Daca apelezi la homeopatie te poti vindeca. Nu este ceva usor de vindecat cu naturiste insa se poate vindeca cu remedii homeopate. Ai facut cumva vaccin in timpul sarcinii ?
a vazut un medic ORL nasul acum???
Saptamana viitoare merg la medic. din pacate nu am ajuns, am sperat ca imi voi reveni. nu am facut nici un vaccin in timpul sarcinii. Sunt la al 2 le copil. in prima sarcina nu am avut probleme de genul asta. Si nici in rest nu aveam nasul infundat. cred ca nu am mers la medic si din spaima ca imi va spune ca voi ramane cu handicapul asta...fara miros. am sa va anunt dupa ce merg la medic sapt urmatoare. toate cele bune
am reusit sa ajung la un medic cu dubla specializare, ORL Alergolog ( asa spunea ca are). D-na dr este din ungaria si vine sa consulte si la noi in oras.( eu stau in nordul tarii). Dupa ce m a consultat ORL, mi a facut testul alergologic, mi a spus ca am alergii la mucegai, praf, animale de casa, flori si mi a dat un antihistaminic Telfast si nasonex, sau puteam opta pentru un tratament cu detoxifierea organismului si imunizare la o suma de 800 RON. D-l dr Flueraru va rog sa ma ajutati cu un sfat: sa mai merg la un ORL ist sau intradevar problema acestei rinite este de natura alergica. Dumneavoastra ce parere aveti ?mentionez ca testul de alergologie nu s a facut intraderm ci cu un aparat la suprafata pielii. Va multumesc
o cura de dezintoxicare poti sa faci si cu argila.
rinita alergica se caracterizeaza prin secretii apoase din nas si repetate accese de stranutat.
Pentru linistea Ta trebue sa mergi la un alt medic ORL.. sa vezi de ce nu este miros!
rinita alergica se caracterizeaza prin secretii apoase din nas si repetate accese de stranutat.
Pentru linistea Ta trebue sa mergi la un alt medic ORL.. sa vezi de ce nu este miros!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rinichi unic si sarcina
- 6Sindrom turner in mozaic si sarcina
- 26transplantul renal si nasterea unui copil dupa intreventie
- 9ingrijorare: am intrerupt anticonceptionalele; vreau un copil!
- 22riscuri sarcina de la urografie
- 11Sarcina?:|
- 3Rinita hipertrofica bilaterala + timpan mat
- 61Vaccinul anti D
- 9Otita medie + rinita
- 3rinita alergica sau atrofica?
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 2rinita hipertrofica dupa 2 operatii RF
- 5Dereglare sau sarcina? Sa imi rasp un doctor va rog:(
- 7Sunt gravida?
- 4Preeclamsie la prima sarcina - insarcinata iar! Ajutor
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 1uretrita afecteaza o viitoare sarcina?
- 1Care sunt sansele sa pot avea o sarcina pe cale naturala?
- 1sarcina si suspecta de glaucom
- 4Lipsa miros
Mai multe informații despre: Rinita sarcina pierderea mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Rinita alergică sezonieră (febra fânului)
- Rinita alergica
- Rinita
- Rinita medicamentoasa
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Dieta in sarcina
- Greutatea in timpul sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: