rinita hipertrofica operata cu radiofrecventa
Buna ziua,
Am vazut ca raspunde a intrebari legate de ORL dr.Flueraru.Vreau sa-i multumesc ca acum 3 ani m-a operat si de atunci ma simt foarte bine, pot respira normal acum.Doar imi curge nasul sau e infundat dar asta e de la alergie si nu mai am ce face.Inca o data, multumiri domnului doctor!
Am vazut ca raspunde a intrebari legate de ORL dr.Flueraru.Vreau sa-i multumesc ca acum 3 ani m-a operat si de atunci ma simt foarte bine, pot respira normal acum.Doar imi curge nasul sau e infundat dar asta e de la alergie si nu mai am ce face.Inca o data, multumiri domnului doctor!
3 comentarii
si pentru alergie.. daca o sa aveti puterea sa excludeti toti alergenii alimentari
si o sa faceti cure de dezintoxicare cu maces, matasa porumb, urzica.
o sa puteti controla mai bine starile alergice !
insistenta si rabdare !!!!
si o sa faceti cure de dezintoxicare cu maces, matasa porumb, urzica.
o sa puteti controla mai bine starile alergice !
insistenta si rabdare !!!!
Buna ziua, domnule doctor Flueraru,
Am si eu o problema de ORL.Mentionez ca am fost la 3 medici ORL-isti si nu mi-a dat nimeni nici o solutie.Am un ganglion pe partea dreapta, sub mandibula, aproape de ureche.Mi-am facut teste la tiroida, nu este de acolo.Mi-a facut endoscopie nazala, nu a gasit nimic.Problema este ca simt o jena la inghitire, ma mananca in ureche, in gat si parca am un ac introdus de sub mandibula spre gat.Unde sa mai merg?Sa fie parotida?
Am si eu o problema de ORL.Mentionez ca am fost la 3 medici ORL-isti si nu mi-a dat nimeni nici o solutie.Am un ganglion pe partea dreapta, sub mandibula, aproape de ureche.Mi-am facut teste la tiroida, nu este de acolo.Mi-a facut endoscopie nazala, nu a gasit nimic.Problema este ca simt o jena la inghitire, ma mananca in ureche, in gat si parca am un ac introdus de sub mandibula spre gat.Unde sa mai merg?Sa fie parotida?
poate fi o problema stomatologica sau de la glandele salivare
la maxilo_facial..ar trebui de investigat
la maxilo_facial..ar trebui de investigat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 148rinita alergica
- 7vegetatii adenoide la 29 ani
- 3rinita vasomotorie dobandita in sarcina
- 3Rinita hipertrofica bilaterala + timpan mat
- 22Rinita cronica vasomotorie
- 9Otita medie + rinita
- 1Polipoza nazala+Sinuzita+Rinita
- 5rinita cr
- 5care este durata gentamicinei 2 pic. de 3 ori pe zi in nas pentru o rinita?
- 3Rinita, sinuzita cronica
- 7rinita care nu trece
- 5Rinita acuta hipertrofica
- 4Rinita catarala faringotonsilita
- 2rinita??
- 1Rinita hipertrofica
- 2Rinita, rog dr Flueraru
- 4Rinita hipertrofica - variante
- 2Nas infundat
Mai multe informații despre: Rinita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: