Rezultata Helicobacter slab pozitiv din proba de scaun
Buna!
In urma cu 3 saptamani am fost diagnosticata cu Helicobacter p. din analiza de sange, un indice de 4. Medicul internist mi-a dat tratament pe timp de 7 zile cu antibiotic. Azi, la 7 zile dupa finalizarea tratamentului, am repetat analizele, de data aceasta din proba de scaun, din proprie curiozitate, ( medicul spunand ca nu este necesara repetarea analizei dupa tratament). Rezultatul a fost slab pozitiv iar la intervalul valoric scria negativ. Ce presupune acest rezultat? Este prea devreme facuta analiza dupa tratament?
Multumesc
In urma cu 3 saptamani am fost diagnosticata cu Helicobacter p. din analiza de sange, un indice de 4. Medicul internist mi-a dat tratament pe timp de 7 zile cu antibiotic. Azi, la 7 zile dupa finalizarea tratamentului, am repetat analizele, de data aceasta din proba de scaun, din proprie curiozitate, ( medicul spunand ca nu este necesara repetarea analizei dupa tratament). Rezultatul a fost slab pozitiv iar la intervalul valoric scria negativ. Ce presupune acest rezultat? Este prea devreme facuta analiza dupa tratament?
Multumesc
8 comentarii
Eu de obicei recomand verificarea rezultatului tratamentului la doua saptamani.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Iar dacă la o următoare analiza rezultatul este tot "slab pozitiv", se recomanda reluarea tratamentului? Va mulțumesc pentru raspuns!
Da. Recomand reluarea tratamentului. Daca vreti, as dori sa-mi spuneti ce ati luat prima data pentru a vedea daca nu trebuie ceva schimbat.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
La primul tratament am luat ospamax 1000 și fromilid 500 de doua ori pe zi plus controloc 20 o data pe zi timp de 7 zile. Mulțumesc!
Cred ca tratamentul nu a fost suficient. Astept un nou examen de scaun pentru a vedea ce este de facut.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Va rog sa-mi spuneti ce varsta aveti, ce inaltime si cate kilograme.
Va multumesc.
dr Petre Muresan
Va multumesc.
dr Petre Muresan
Daca-mi transmiteti rezultatul urmatorului test, incerc sa va ajut din toata inima.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33heliobacter pilory
- 8helicobacter pylori si reflux grastro-esofagian
- 29Helicobacter pylori. Sfaturi cum sa scap de aceasta bacterie?
- 1Heliobacter
- 4Heliobacterul se obisnuieste cu produsele folosite?
- 0Helycobacter pylori
- 1heliobacter pilory
- 2Helicobacter pylori
- 1Helicobacter pylori
- 1Helicobacter pylori
- 2Helicobacter pylori elisa
- 2Helicobacter pilory reflux gastroesofagian!
- 0Helicobacter pylori, o provocare
- 0Alimente contaminate des cu Helicobacter pylori
- 2Bacteria helycobacter pylori
- 3Gastrită Antrala reflux gastroesofagianHelicobacter pilory
- 3Helicobacter pozitiv/negativ
- 1Interpretare analize helicobacter pylori
- 2Gastrită Va rog un răspuns
- 0Gastrita h. pylori + infectie urinara? sfaturi
Mai multe informații despre: Infectia digestiva cu Helicobacter pylori infectia cu helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: