Dermografism Helicobacter
Buna!
Am facut analiza pe Helicobacter si a iesit pozitiv. Ac. anti Helicobacter pylori IgG... 6, 02 Index (<0, 75)
Doresc sa stiu daca dermografismul, in acest caz, se va vindeca vreodata ? Chiar daca as scapa de aceasta bacterie.
Mentionez ca momentan iau Aerius pt mancarime. Insa roseata nu s-a ameliorat deloc. La orice presiune/atingere asupra pielii, mi se inroseste instant.
Alte informatii daca imi puteti oferi, ar fi minunat.
Multumesc!
Am facut analiza pe Helicobacter si a iesit pozitiv. Ac. anti Helicobacter pylori IgG... 6, 02 Index (<0, 75)
Doresc sa stiu daca dermografismul, in acest caz, se va vindeca vreodata ? Chiar daca as scapa de aceasta bacterie.
Mentionez ca momentan iau Aerius pt mancarime. Insa roseata nu s-a ameliorat deloc. La orice presiune/atingere asupra pielii, mi se inroseste instant.
Alte informatii daca imi puteti oferi, ar fi minunat.
Multumesc!
2 comentarii
Si ca o adaugare la mesaj, doresc sa stiu daca aceasta problema afecteaza planul de a ramane insarcinata. Sau trebuie sa astept pana se vindeca (daca este posibil acest lucru)?
Multumesc!
Multumesc!
buna ziua,
Mai specifica este aniza din scaun. Este posibil sa se amelioreze dermografismul. mergeti la un medic alergolog.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Mai specifica este aniza din scaun. Este posibil sa se amelioreze dermografismul. mergeti la un medic alergolog.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Helicobacter Pylori... de unde as fi putut lua acest virus si cum se transmite?
- 5dermografism tratat si nevindecat
- 3Dermografism de 2 luni
- 3diagnosticata cu dermografism...
- 16helicobacter pylori?
- 7heliobacter pylori
- 1Alergie numita dermografie
- 1Este dermografism?
- 1Helicobacter - tratament in cazul malabsorbtiei
- 2Interpretare analize
- 7Helicobacter
- 3Amilaza crescuta, semnal de alarma Helicobacter
- 2Helicobacter pylori elisa
- 1Helicobacter pylori
- 0Helicobacter pylori interpretare
- 2Bacteria helycobacter pylori
- 1Helicobacter Pylori, Trombocitopenie, Deficit sever vit. D, Anemie feripriva etc
- 3Helicobacter pozitiv/negativ
- 2Gastrită Va rog un răspuns
Mai multe informații despre: Dermografismul infectia cu helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: