Rezultat test helicobacter pylori poate fi fals pozitiv/negativ???
Buna ziua, fetita mea de 12 ani avea dureri abdominale superioare sporadice. Acuma un an i s-a facut testul Helico cu rezultat negativ Index 0.31, dar diagnostizat in urma ecografiei cu gastrita, cu tratament Omeprazol. Saptamana asta am dus-o la un control la spital (durerile au mai revenit din cand in cand) si i s-a facut testul Helyco din fecale, cu rezultat pozitiv (nu scria index pe rezultat doar pozitiv). Avand in vedere ca in urma cu un an rezultatul a fost negativ, am repetat a doua zi testul din fecale intr-un alt laborator : rezultatul este negativ Index 0.39 si anticorpi - deasemena rezultat negativ Index 0.49. Cu rezultatele negative m-am dus inapoi la medicul curant la spital si i-am povestit, iar dansul a hotarat sa repete testul din fecale (la laboratorul spitalului). Rezultatul a fost din nou pozitiv. Ce sa inteleg din asta???? Ce sa fac ca sa am certitudinea ? Ce poate cauza rezultate diferite intre 2 laboratoare ?
1 comentarii
Buna seara, ce ati rezolvat cu analizele? In ac situatie sintem si noi..fetitei ii iese negativ la analize dar simptome are...iar eu ies pozitiv. Sint n mari dubii legat de tratament, m ales ptr copil!
Seara buna!
Seara buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8helicobacter pylori si reflux grastro-esofagian
- 3diane 35 si ospamox, lekoklar, omeprazol, metronidazol
- 16helicobacter pylori?
- 3Helicobacter pylori
- 1helicobacter pylori
- 7costuri analize helicobacter
- 4Heliobacterul se obisnuieste cu produsele folosite?
- 0Helicobacter cauza gaze, uscaciunea gurii (dar cam atat)?
- 4Antigen Helicobacter pylori Index. 10, 50
- 0helicobacter pylori si tratamentul naturist
- 1Plante medicinale pentru infectia cu Helicobacter pylori
- 1heliobacter pilory
- 5Helicobacter pilory
- 1Helicobacter pylori
- 0Răspuns rapid vă rog! regimul alimentar Helicobacter Pylori
- 2Helicobacter pylori elisa
- 2Bacteria helycobacter pylori
- 3Helicobacter pozitiv/negativ
- 1Interpretare analize helicobacter pylori
- 1Vsh marit
Mai multe informații despre: infectia cu helicobacter pylori helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: