Respiratie urat mirositoare
Buna ziua, ma confrunt cu respiratie urat mirositoare (care provine de pe limba zic eu). Am fost la gastrologie unde mi s-a spus ca as putea avea boala de relux gastro-esofagian (am luat emanera timp de 30 de zile), mi-am facut o ecografie 2D in care nu mi-a iesit nimic, toate organele sunt ok. Cateodata (mai ales cand e pauza mare intre mese) simt o usoara arsura in zona pieptului insa dispare dupa cateva minute. Cand mananc alimente care contin zahar, dupa scurt timp simt un gust amar in gust si limba incarcata. Nu beau sucuri din comert. Am facut o cura de detoxifiere cu sucuri facute la blender care a durat o saptamana insa nimic. Mi-am facut analize de sange, scaun si urina - au iesit bine. De asemenea, am facut un exsudat lingual in care nu s-a depistat nimic. Am folosit anaftin si glicerina boraxata cu nistanina la indrumarea medicului insa degeaba. La baza limbii am un fel de substanta vascoasa de culoare alba care dispare dupa ce o perii cu bicarbonat de sodiu, insa reapare dupa un timp. Mirosul salivei este oarecum acru. Ce pot face?
1 comentarii
Bună ziua! Sursa halitozei (halenă sau respirație urât mirositoare) poate fi o afecțiune dentară, sinuzitele, afecțiuni gastro-intestinale (refluxul, gastrita), consumul de tutun, xerostomia (senzația de gură uscată) sau poate fi cauzată și de unele medicamente. Dacă credeți că e posibil să aveți una din problemele de mai sus atunci veți efectua analize și explorări în sfera și specialitatea respectivă. Sper să vă fie util răspunsul meu, dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Halena cronica
- 4Colon iritabil... fermentatii, gaze, dureri abdominale + dimineata halena
- 6Halena sau altceva?
- 2ce analize sa fac pt a depista cauzele halenei?
- 4Repiratie urat mirositoare si gat uscat
- 3expir miros de otet
- 12miros urat
- 3umflaturi pe limba, urat mirositoare
- 10respiratie urat mirositoare
- 5respirati urat mirostoare de o luna si ceva
- 7miros urat indiferent de numarul de spalari zilnice pe dinti
- 0respiratie FOARTE urat mirositoare in urma operatiei de polipi!
- 1miros urat de la plombe?
- 7Respiratie urat mirositoare
- 3Miros neplacut al respiratiei
- 2respiratie urat mirositoare pe nas
- 4Cazeum, respiratie urat mirositoare, mucus nazal abundent
- 1Respirație urat mirositoare.
- 1Miros neplacut..?
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: