Mucus in fecale...De ce?

Cineva din familie are pb, ii apare mucus in fecale de un timp incoace si un miros mai urat al gurii.Imi spuneti va rog ce ar putea sa fie?
8 comentarii

Are si dureri abdominale? Tenesme (senzatii imperioase de defecare, false)? Scaune numeroase?

A fost verificata existenta unui neoplasm? Un bariu-pasaj daca nu exista alte posibilitati.

Are si dureri abdominale, o senzatie de jena in zona abdominala in partea stanga tot timpul.A crezut initial ca are viermisori, si-a facut ex copro dar nu i-au gasit nimic, si-a facut si un eco si i s-a spus ca nu are nimic decat un chist pe rinichiul drept si fierea dublu septata, la stomac deasemenea nu i-a vazut nimic suspect.Problemele acestea i-au aparut acum 3 ani, iar odata cu ele, miros urat al gurii uneori(desi respecta toate regulile de igiena), balonare, pururit pe corp, ameteli de cap.Nu stie la ce dr sa mai mearga si ce sa faca...E posibil ca toate problemele astea sa ii fie de la o ciuperca din gura care sa se fi extins?Sa fi mers la sistemul digestiv?

i-ar trebui o colonoscopie. Sa nu fie vorba despre o colita, sau chiar rectocolita ulcerohemoragica. Apropo? are legatura cu anumite alimente?

Se poate sa fie vb de candida care sa fi mers la sistemul digestiv?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10respiratie urat mirositoare. Ajutor!
- 4respiratie urat mirositoare
- 4Colon iritabil... fermentatii, gaze, dureri abdominale + dimineata halena
- 6Scaun cu mucus si impartit in bucatele...De ce?!
- 2ce analize sa fac pt a depista cauzele halenei?
- 25am o respiratie urat mirositoare, atat pe gura cat si pe nas
- 2Mucus portocaliu in scaun
- 3umflaturi pe limba, urat mirositoare
- 2miros urat al gurii-rog medicii sa imi dea un raspuns
- 5Lucrare (coroana) portelan mi-a cazut. Mi-a pus-o la loc dar incorect
- 5Miros neplacut al gurii!
- 5Respiratie urat mirositoare
- 2Miros urit in in nara stinga
- 2respiratie urat mirositoare pe nas
- 4Cazeum, respiratie urat mirositoare, mucus nazal abundent
- 1Analize fetita 5 luni - face scaun cu mucus de 3 luni si nu reușește sa gasesc cauza!
- 1Respiratie urat mirositoare
- 0Formațiuni albe in scaun
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena scaunul cu mucus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: