Respiratie urata
Buna ziua, sper sa nu fi gresit sectiunea. Sunt baiat (18 ani), de la un timp ma preocupa destul de mult imaginea si vreau ca intr-o buna zi sa am un zambet perfect. Ma spal dimineata, seara + dupa fiecare masa pe dinti, dar recunosc ca nu mananc prea multe fructe. Cu toate astea respiratia imi e destul de deranjanta, mai ales dimineata. Sugestii?
2 comentarii
Buna ziua,
ceea ce te supara se numeste halena sau halitoza si poate avea mai multe cauze, care pot fi dentare, digestive, infectii, deficitul anumitor vitamine, anumite medicamente, fumatul, anumite alimente, etc., sau poate fi doar perceptia ta. Ai putea sa discuti cu medicul de familie care te cunoaste si te poate indruma spre tratamentul corect, in functie de cauza care a determinat aparitia acestui simptom.
Prin limba se elimina anumiti compusi toxici din organism, deci este important si ceea ce mananci.
ceea ce te supara se numeste halena sau halitoza si poate avea mai multe cauze, care pot fi dentare, digestive, infectii, deficitul anumitor vitamine, anumite medicamente, fumatul, anumite alimente, etc., sau poate fi doar perceptia ta. Ai putea sa discuti cu medicul de familie care te cunoaste si te poate indruma spre tratamentul corect, in functie de cauza care a determinat aparitia acestui simptom.
Prin limba se elimina anumiti compusi toxici din organism, deci este important si ceea ce mananci.
am uitat sa mai zic si ca dorm cu gura deschisa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2halena
- 72secretii ale gatului
- 4Repiratie urat mirositoare si gat uscat
- 3Halena...
- 4miros urat la copil de 9 ani
- 3umflaturi pe limba, urat mirositoare
- 5Lucrare (coroana) portelan mi-a cazut. Mi-a pus-o la loc dar incorect
- 3Halena de 3 ani
- 3fiere lenesa, strangulata
- 2Miros din nas gat
- 5durere in gat, gura uscata si o respiratie urata