baiat de 14 ani caruia de un timp ii miroase gura foarte tare
buna,
nu stiu daca aici ar trebui sa scriu despre problema copilului meu, dar... am un baiat de 14 ani, caruia de un timp ii miroase gura foarte tare.fac mentiunea ca nu are carii, mergem periodic la stomatolog, la dinti i s-au facut sigilari si nu stiu daca de acolo i se trage.poate sa fie si varsta (ceva hormonal) ? nu se plange de dureri de stomac sau ceva de genul.Multumesc pentru atentie!
nu stiu daca aici ar trebui sa scriu despre problema copilului meu, dar... am un baiat de 14 ani, caruia de un timp ii miroase gura foarte tare.fac mentiunea ca nu are carii, mergem periodic la stomatolog, la dinti i s-au facut sigilari si nu stiu daca de acolo i se trage.poate sa fie si varsta (ceva hormonal) ? nu se plange de dureri de stomac sau ceva de genul.Multumesc pentru atentie!
4 comentarii
Halena nu vine de regula din gura ci de la sistemul digestiv.
din cate stiu nu numai sistemul digestiv este de vina, cat despre hepatita nu are manifestari sau mai bine zis care sunt manifestarile hepatitei ? eu am probleme digestive si nu am halena asa ca el.
Iti trebuie supliment cu Betaina HCL și pepsina, una sau doua capsule inainte de fiecare masa, limba foarte bine curățată dimineața și seara. Te clătești cu apa de gura cu clorhexidina sau una pe baza de plante FARA ALCOOL! Betaina HCL te va ajuta enorm la digestie.Daca nu ai sinuzita netratata sau amigdalele pline de pietricele care put a hoit, asta e soluția!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Imi miroase foarte urat gura si cand ma trezesc, si dupa spalarea pe dinti si in cursul zilei
- 4Colon iritabil... fermentatii, gaze, dureri abdominale + dimineata halena
- 4paraziti intestinali au vreo legatura cu respiratia urat mirositoare?
- 3Saliva urat mirositoare cu resturi
- 3Halena...
- 4miros urat la copil de 9 ani
- 7respiratie urat mirositoare - apare la 15 min.
- 21Halena - Mucus in gat
- 5respirati urat mirostoare de o luna si ceva
- 3miros de gura
- 15Respiratie urat mirositoare
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 7simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile; am facut o gramada de analize
- 6miros urat in gura de aproape 3 ani
- 5durere in gat, gura uscata si o respiratie urata
- 1halena de o perioada foarte mare de timp
- 4miros neplacut al gurii de foarte mult timp
- 7Respiratie urat mirositoare
- 3Secretii in gat + respiratie mirositoare
- 12Sinuzita cronica etmoidala
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena Respiratia neplacuta la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: