baiat de 14 ani caruia de un timp ii miroase gura foarte tare
buna,
nu stiu daca aici ar trebui sa scriu despre problema copilului meu, dar... am un baiat de 14 ani, caruia de un timp ii miroase gura foarte tare.fac mentiunea ca nu are carii, mergem periodic la stomatolog, la dinti i s-au facut sigilari si nu stiu daca de acolo i se trage.poate sa fie si varsta (ceva hormonal) ? nu se plange de dureri de stomac sau ceva de genul.Multumesc pentru atentie!
nu stiu daca aici ar trebui sa scriu despre problema copilului meu, dar... am un baiat de 14 ani, caruia de un timp ii miroase gura foarte tare.fac mentiunea ca nu are carii, mergem periodic la stomatolog, la dinti i s-au facut sigilari si nu stiu daca de acolo i se trage.poate sa fie si varsta (ceva hormonal) ? nu se plange de dureri de stomac sau ceva de genul.Multumesc pentru atentie!
4 comentarii
Halena nu vine de regula din gura ci de la sistemul digestiv.
din cate stiu nu numai sistemul digestiv este de vina, cat despre hepatita nu are manifestari sau mai bine zis care sunt manifestarile hepatitei ? eu am probleme digestive si nu am halena asa ca el.
Iti trebuie supliment cu Betaina HCL și pepsina, una sau doua capsule inainte de fiecare masa, limba foarte bine curățată dimineața și seara. Te clătești cu apa de gura cu clorhexidina sau una pe baza de plante FARA ALCOOL! Betaina HCL te va ajuta enorm la digestie.Daca nu ai sinuzita netratata sau amigdalele pline de pietricele care put a hoit, asta e soluția!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5respiratie urat mirositoare, nu am carii sau alte probleme dentare
- 4Halena cronica
- 9cred ca este o problema de natura stomatologica
- 2halena
- 4halena sau o problema legata de amigdale
- 4in gat
- 6nod in gat, vomit des, respiratia urat mirositoare
- 4paraziti intestinali au vreo legatura cu respiratia urat mirositoare?
- 3Probleme digestive...
- 12miros urat
- 3miros neplacut al cavitatii bucale
- 3umflaturi pe limba, urat mirositoare
- 3infectie urat mirositoare din cerul gurii
- 10respiratie urat mirositoare
- 1respiratie urat mirositoare
- 3Halena de 3 ani
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 6Faringolaringita subacuta.. trebuie sa iau antibiotic?
- 7secretie mucoasa in zona nazo-faringe de culoare alba, care conduce la un miros urat
- 2Respiratie urat mirositoare.
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena Respiratia neplacuta la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: