Respir greu si ma apasa pieptul
Buna ziua, m am lasat de alcool 2 -3 zile dar inca fumez tigara electronica..de la ea nu am patit nimic dar de cand am lasat alcoolul brusc respir greu si ma tine in piept in toata partea stanga..tensiunea e 15 cu 8 iar cand stau relaxat e 13-14 cu 8-9..respir greu si am stari de agitatie usoare.. Am incercat sa beau iar sa vad daca trece dar tot ramane acel respirat greu.. Mentionez ca in trecut mi s a intamplat la fel cand fumam tot tigara electronica..si cand m am oprit sa o fumez si am revenit la tutun mi a trecut.. Si inca ceva..problema a aparut de cand am schimbat tigara electronica cu una mult mai puternica in watti..
1 comentarii
Bună ziua! În primul rând aș vrea să știu dacă consumați zilnic alcool. Dacă nu, atunci cât de des consumați și ce cantitate (aproximativ un pahar, o cană sau mai mult). Ce tip de alcool consumați este de asemenea important (vin, bere sau băuturi mai tari). De asemenea, aș vrea să știu de cât timp fumați și aproximativ câte țigări/pachete pe zi (înainte de a trece la țigara electronică). Ce ați simțit dumneavoastră este posibil să fi fost un fenomen de sevraj etanolic și tabagic combinat. Vă sfătuiesc să încercați să renunțați și la alcool și la țigara electronică (nu are beneficii față de cea clasică, ci doar produce particule mai mici care ajung mai adânc în plămân și apar forme mai agresive de cancer pulmonar numite adenocarcinoame, spre deosebire de sarcoamele care sunt produse de țigara clasică). Aștept răspunsul dumneavoastră. O zi bună!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 5nod aer in gat si aproape ca nu pot respira
- 5baietelul meu respira foarte greu de 3 saptamani
- 1nu mai poate respira cand plange
- 1respiratie ciudata
- 13Ma simt rau
- 2nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile
- 6Durere spate, lipsa de aer dupa ce mananc
- 4greutate in respiratie, oboseala
- 2problema respiratorie
- 3Dificultate respiratie atat pe nas cat si pe gura
- 2Parca nu respir suficient si trebuie sa casc ca sa imi umplu plamanii de aer
- 0probleme de respirație