Testat pozitiv cu covid 19

Am covid 19. La inceput totul a debutat ca o simpla raceala, apoi in ziua a cincea am vazut seara ca am dificultati de respiratie si respiratii scurte! Am chemat salvarea si mi-a masurat saturatia oxigenului din sange si era 97-98 %! Am luat un pulsoximetru si acum imi masor saturatia de oxigen din sange! Am cam 94-95% saturatie! Intr-o zi cand am pus pe deget pulsoximetrul era 77% saturatia dar s-a stabilizat la 95%-97%! Asta inseamna ca au fost afectati plamanii mei daca acum am saturatie la 95-96-97%? Si acum mai am dificultati de respiratie desi pe pulsoximetru am oxigenare de 96-97 % si puls sub 90! Cand urc scarile scade oxigenarea din sange pe la 94-95% iar pulsul trece un pic peste 100! Acum intrebarea e sa nu imi fie afectati plamanii! Am 29 de ani!
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
8 comentarii

1. Vindecarea oricarei boli Virale.. necesita o lupta din partea sistemului Imunitar. deci Organismul are nevoie Vitala de Alimentatie corecta, usor digerabila ( sa nu piarda energie ), hidratare fortata cu ceaiuri calde si Odihna. Multa.. 8 ore noaptea si 30 min 1 ora la pranz . deci despre care scari este Vorba? de ce nu stai la pat sa lasi organismul sa se refaca????
2 daca vorbim despre Covit.. e o infectie virala de Lunga durata cu remisisii sipusee pe o durata de timp lunga ( nu ne asteptam la vindecare in 7 zile ca si la gripa)
si din pacate.. DA.. infectia cu covid... da multe complicatii pe diverse organe... si nu se stie la ce persoana ce complcatie o sa dea.
ce se cere de la DVS.. este sa tineti legatura cu medicul de Familie si sa urmati punctul 1
2 daca vorbim despre Covit.. e o infectie virala de Lunga durata cu remisisii sipusee pe o durata de timp lunga ( nu ne asteptam la vindecare in 7 zile ca si la gripa)
si din pacate.. DA.. infectia cu covid... da multe complicatii pe diverse organe... si nu se stie la ce persoana ce complcatie o sa dea.
ce se cere de la DVS.. este sa tineti legatura cu medicul de Familie si sa urmati punctul 1

Sechelele pulmonare lasate de covid 19 sunt permanente? eu am avut forma usoara!

asta poate sa spuna doar un medic de la Pneumoftizio dupa ce vede CT pulmonar

cum pot sa imi dau seama daca am suferit leziuni la plamani? saturatia mea variaza intre 92-96-97%

Am o saturatie de de 96 %! Cum pot sa imi dau seama daca nu am cheaguri de sange in organism?

un cgeag de sange.. este un :::: DOP::::: care infunda un vas.
acolo unde este cheag acoloo nu este ciruclatie sangvina...
deci acolo se produce INFARCT, moare tesutul..
Nu trebui9e Tu sati dai seama...ar fi o urgenta medicala
Am impresia ca citesti prea multa informatie medicala..fara sa fii pregatit pentru asta
acolo unde este cheag acoloo nu este ciruclatie sangvina...
deci acolo se produce INFARCT, moare tesutul..
Nu trebui9e Tu sati dai seama...ar fi o urgenta medicala
Am impresia ca citesti prea multa informatie medicala..fara sa fii pregatit pentru asta

Sunteti bine saturatia este normala dati va timp sa va recupersti dupa boala.Pentru anxieatea dv nefondata ar fi util sa consultati un medic psihiatru si un psiholog.

Va las povestea mea completa aici, asa cum o traiesc chiar acum – cum am luat Covid-19, cum mi-am dat seama, evolutia simptomelor, tratamentul primit si cum am ales sa gestionez intreaga situatie. Fara exagerari, influente sau pozitionari in vreo “tabara”.
Nu e de bine sa ai Covid, dar sigur e de bine sa vorbesti deschis despre aceasta experienta negativa, caci poate fi de ajutor pentru alte persoane. Sanatate si voie buna, va doresc!
-----------*
(*modificat de admin)
Nu e de bine sa ai Covid, dar sigur e de bine sa vorbesti deschis despre aceasta experienta negativa, caci poate fi de ajutor pentru alte persoane. Sanatate si voie buna, va doresc!
-----------*
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33Am o lipsa de aer de 4 luni!
- 79Lipsa de aer. Ce trebuie sa fac?
- 7administrare colargol la copil
- 5probleme serioase cu discalculia si frica de spatii deschise
- 4Umidificatorul aer este util in cazul dificultatii de respiratie?
- 7cat mai am de trait!
- 1probleme respiratorii
- 1Problema respiratorie
- 4Probleme cu respiratia / jungi in partea dreapta a pieptului
- 1Respiratie extrem de grea.
- 2Durere in piept
- 2Dificultate in Respiratie
- 1Am o nelămurire, daca ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o anemie, tind sa cred.
- 1Nu pot sa inspir profund, gat uscat, senzatie de sufocare
- 2Nu pot respira profund
- 2Va rog ajutati-ma cu ceva remedii naturiste, simt ca nu respir cum trebuie
- 0Problema blocare respiratie 10-20 secunde
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila simptome COVID-19
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: