Testat pozitiv cu covid 19

05-01-2021
rusupaul2020
Nu este medic/terapeut
rusupaul2020
Am covid 19. La inceput totul a debutat ca o simpla raceala, apoi in ziua a cincea am vazut seara ca am dificultati de respiratie si respiratii scurte! Am chemat salvarea si mi-a masurat saturatia oxigenului din sange si era 97-98 %! Am luat un pulsoximetru si acum imi masor saturatia de oxigen din sange! Am cam 94-95% saturatie! Intr-o zi cand am pus pe deget pulsoximetrul era 77% saturatia dar s-a stabilizat la 95%-97%! Asta inseamna ca au fost afectati plamanii mei daca acum am saturatie la 95-96-97%? Si acum mai am dificultati de respiratie desi pe pulsoximetru am oxigenare de 96-97 % si puls sub 90! Cand urc scarile scade oxigenarea din sange pe la 94-95% iar pulsul trece un pic peste 100! Acum intrebarea e sa nu imi fie afectati plamanii! Am 29 de ani!
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
8 comentarii
1
06-01-2021, ora 09:47
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Vindecarea oricarei boli Virale.. necesita o lupta din partea sistemului Imunitar. deci Organismul are nevoie Vitala de Alimentatie corecta, usor digerabila ( sa nu piarda energie ), hidratare fortata cu ceaiuri calde si Odihna. Multa.. 8 ore noaptea si 30 min 1 ora la pranz . deci despre care scari este Vorba? de ce nu stai la pat sa lasi organismul sa se refaca????
2 daca vorbim despre Covit.. e o infectie virala de Lunga durata cu remisisii sipusee pe o durata de timp lunga ( nu ne asteptam la vindecare in 7 zile ca si la gripa)
si din pacate.. DA.. infectia cu covid... da multe complicatii pe diverse organe... si nu se stie la ce persoana ce complcatie o sa dea.
ce se cere de la DVS.. este sa tineti legatura cu medicul de Familie si sa urmati punctul 1
1
06-01-2021, ora 16:08
rusupaul2020
Nu este medic/terapeut
rusupaul2020
Sechelele pulmonare lasate de covid 19 sunt permanente? eu am avut forma usoara!
1
06-01-2021, ora 17:04
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
asta poate sa spuna doar un medic de la Pneumoftizio dupa ce vede CT pulmonar
1
06-01-2021, ora 17:47
rusupaul2020
Nu este medic/terapeut
rusupaul2020
cum pot sa imi dau seama daca am suferit leziuni la plamani? saturatia mea variaza intre 92-96-97%
1
11-01-2021, ora 20:21
rusupaul2020
Nu este medic/terapeut
rusupaul2020
Am o saturatie de de 96 %! Cum pot sa imi dau seama daca nu am cheaguri de sange in organism?
1
12-01-2021, ora 08:24
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
un cgeag de sange.. este un :::: DOP::::: care infunda un vas.
acolo unde este cheag acoloo nu este ciruclatie sangvina...
deci acolo se produce INFARCT, moare tesutul..
Nu trebui9e Tu sati dai seama...ar fi o urgenta medicala
Am impresia ca citesti prea multa informatie medicala..fara sa fii pregatit pentru asta
1
12-01-2021, ora 21:49
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Sunteti bine saturatia este normala dati va timp sa va recupersti dupa boala.Pentru anxieatea dv nefondata ar fi util sa consultati un medic psihiatru si un psiholog.
1
12-11-2021, ora 16:39
EdeBine
Nu este medic/terapeut
EdeBine
Va las povestea mea completa aici, asa cum o traiesc chiar acum – cum am luat Covid-19, cum mi-am dat seama, evolutia simptomelor, tratamentul primit si cum am ales sa gestionez intreaga situatie. Fara exagerari, influente sau pozitionari in vreo “tabara”.

Nu e de bine sa ai Covid, dar sigur e de bine sa vorbesti deschis despre aceasta experienta negativa, caci poate fi de ajutor pentru alte persoane. Sanatate si voie buna, va doresc!

-----------*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: