Ma simt rau
Buna Ziuasunt george am 23 de ani..acm 2 luni am facut un atac de panica...de atunci nu mai imi revin...am avut diverse stari...peste care am trecut.dar de 1 saptamana ma doare umarul stang si mana stanga.am 2 degete amortite la mana...mi se usuca gura.si gatul..respir grreu.am fost la doctorul de familie...mi.am luat tensiunea am avut 16 9...mi.a dat sa iau extraveral.il iau de 2 zile.acm am tensiunea 129 dar am aceeasi stare..aceleasi dureri.imi puteti da un sfat va rog..Multumesc
13 comentarii
Buna George,
Cel mai bine ar fi sa gasesti un medic homeopat bun la care sa te tratezi. Remediile homeopate nu au efecte adverse asupra organismului ca celelalte medicamente!
Eu am rezolvat multe probleme de sanatate in familia mea cu ajutorul unui homeopat bun.
Homeopatia are foarte bune rezultate in problemele de sanatate, dar este foarte important ca medicul homeopat sa fie bun.
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa-ti ajute sa gasesti medicul homeopat bun.
Cornelia
Cel mai bine ar fi sa gasesti un medic homeopat bun la care sa te tratezi. Remediile homeopate nu au efecte adverse asupra organismului ca celelalte medicamente!
Eu am rezolvat multe probleme de sanatate in familia mea cu ajutorul unui homeopat bun.
Homeopatia are foarte bune rezultate in problemele de sanatate, dar este foarte important ca medicul homeopat sa fie bun.
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa-ti ajute sa gasesti medicul homeopat bun.
Cornelia
Maryllis...nu stiu ce se intampla cu mine..ai vreo idee ce boala asa avea..ma simt tot mai ciudat...mi se usuca gura si buzele.nu am chef de viata.La Multi ani de 1 martie
Buna Georgel,
Imi pare rau ca te simti asa rau!
Vezi ca ti-am trimis un mesaj privat.
Intra si citeste caci vei fi ajutat cu siguranta! Te vei face bine, numai sa apelezi la cine trebuie!
Asculta-mi sfatul si nu vei regreta, vei trece peste toate, va ramane doar o amintire aceasta stare de boala pe care o ai acum. Ai incredere ca totul va fi bine! Dar citeste cat mai curand mesajul si actioneaza cum te-am sfatuit!
Sanatate iti doresc si numai ganduri bune,
Cornelia
Imi pare rau ca te simti asa rau!
Vezi ca ti-am trimis un mesaj privat.
Intra si citeste caci vei fi ajutat cu siguranta! Te vei face bine, numai sa apelezi la cine trebuie!
Asculta-mi sfatul si nu vei regreta, vei trece peste toate, va ramane doar o amintire aceasta stare de boala pe care o ai acum. Ai incredere ca totul va fi bine! Dar citeste cat mai curand mesajul si actioneaza cum te-am sfatuit!
Sanatate iti doresc si numai ganduri bune,
Cornelia
daca nu te superi imi poti spune unde sa intru sa il citesc
?
nu prea ma descurc cu calculatorul
?
nu prea ma descurc cu calculatorul
am trimis email unde miai spus tu..sper sa ma ajute cineva...multumesc cornelia
Ma bucur mult ca ai reusit sa trimiti.
Vei fi ajutat si vindecat! E un medic deosebit cel care iti va raspunde, atat profesional si ca om!
Vei fi bine, increde-te in Dumnezeu si in acest medic!
Doamne ajuta!
Vei fi ajutat si vindecat! E un medic deosebit cel care iti va raspunde, atat profesional si ca om!
Vei fi bine, increde-te in Dumnezeu si in acest medic!
Doamne ajuta!
multumesc frumos cornelia..sper sa fiu ajutat.ma simt f rau...multumesc mult
cornelia.mi.a dat add sper sa ma ajute...nu mai rezist...simt ca innebunesc..dar tu sti ce as putea avea?trimetemii mesaj te rog daca ai idee
multumesc mult maria...multumesc ca mi.ai scris...ce ma doare cel mai tare ca oameni apropiati mie nu ma cred k imi e f rau...multumesc mult
eu te cred ca ti e foarte rau ar trebui sa ti faci analize complete de sange inclusiv hiv si hepatita
poti sa citesti despre urinoterapie sper ca te am ajutat.
poti sa citesti despre urinoterapie sper ca te am ajutat.
dodonico tu beai prea multa sana se pare...la fel si in pandemie ?
george 112 daca din pacate mai e valabil si nu ai rezolvat te pot ajuta caci am un prieten care a fost exact in situatia ta si in plus sunt curios tare daca functioneaza, dar cred 90 % !!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32Am primit diagnosticul de tulburare anxioasa generalizata
- 6Sa fie atac de panica?
- 3de la varsta de 15 ani ma confrunt cu atacurile de panica
- 5Probleme destul de complicate la care nu gasesc raspuns!
- 5baietelul meu respira foarte greu de 3 saptamani
- 13Cum sa scap de gandurile eronate si urate?Problema
- 3atac de panica!
- 2Amorteala
- 73Atac de panica si anxietate
- 2AMORTEALA MAINI, PICIOARE, CAP SI AMETELI
- 2anemie sau atac de panica
- 8Atac de panica si foarte anxietate.. ajut
- 21Este necesara internarea la psihiatrie pentru tratarea atacurilor de panica?
- 2Nu pot sa respir
- 2Dificultate in Respiratie
- 2Ajutati-ma - după ce ma trezesc încep sa transpir și sa ma albesc la fata
- 12Atac de panică? anxietate? sau probleme cardiovasculare?
- 5Buna seara! De 10 ani sufar de atacuri de panica
- 5Atacuri de panica foarte puternice
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Dificultatea in respiratie Amorteala gura uscata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: