Respiratie greoaie/junghi in piept

04-06-2018
Vladut1995
Nu este medic/terapeut
Vladut1995
Buna seara ! In urma cu 3 luni de zile, in timp ce eram la munca am inceput deodata sa respir mai greu, in sensul ca, atunci cand vreau sa respir simt ca nu imi intra tot aerul in plamani. Am inceput sa tusesc fortat, crezand ca am mucus in plamani, dar nimic. In partea dreapta a pieptului, simt un jungi care nu ma lasa deloc. Nu este o durere persistenta, dar apare mai mult atunci cand incerc sa respir mai adanc. Acum de curand mai nou, durerea aceea imi radiaza si in mana stanga. Nu stiu ce sa mai fac si ce medicamente sa mai iau, deoarece am facut destul de multe investigatii in acest sens.
Analize sange, ecografie cardiaca, ecografie totala abdominala, raze la plamani, spirometrie, ecografie de parti moi ( ganglioni inflamati ), unde toate aceste investigatii au iesit in limite normale. Am incercat si diferite ceaiuri, am luat anti inflamatoare, dar in zadar. Acel jungi din pieptul meu care mai nou radiaza si in bratul stang nu a disparut. Cateodata cand mai respir, mai simt si in plamani ca un fel de suieratura, sau un fel de mucus, care nu il pot expectora prin tuse. Ce credeti ca as putea sa fac si ce investigatii sa ma fac pt a depisa cauza problemei mele cu respiratia ?
Am 23 ani, si ~42kg, stiu, cam slab pt varsta mea, dar am lasat fumatul.
1 comentarii
0
11-06-2019, ora 21:29
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! E posibil ca dispneea și wheezingul să fie de cauză alergică. Mergeți la alergologie pentru investigații suplimentare (test prick cutanat). O seară liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.