Remediul fobiilor de orice fel
INFRUNTATI-LE CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU, daca nu riscati sa ajungeti niste ratati. De ceea ce va e frica nu veti scapa. Mie imi era frica de caini si ori de cate ori vedeam un caine la distanta treceam strada pe partea cealalta, mi-am petrecut mare partea din vacanta de vara in casa si cainii nu au disparut ci s-au inmultit. Asa ca infruntati orice frica aveti incredere in voi, fiti curajosi, nu lasi. GANDITI POZITIV. Va recomand - o carte Clanul invingatorilor.
2 comentarii
este foarte adevarat ca de ceea ce ti-e frica nu scapi, foarte multa lume poate sustine asta, multi au patit asa ceva si s-a dovedit si stiintific, faptul ca atragi in viata ta lucrurile la care te gandesti cel mai mult, lucrurile in care investesti emotii si sentimente, si am testat acest lucru adica l-am observat inainte sa citesc respectivele lucruri, eu de mica am avut diferite obsesii si fobii ca sa le spun asa si inca mai am si in continuare, si pe parcursul vietii am vazut lumea din diferite unghiuri, din diferite perspective, si intodeauna lucrurile pe care ma asteptam sa le vad le vedeam, si acum se intampla la fel, si ma uit in trecut si in copilaria mea si vad acelasi lucru... se spune ca nu exista realitatea, realitatea o creeaza starea noastra de spirit.
da e adevarat ce spuneti voi.Numai ca totusi o fobie exista si nu poti chiar sa nu ii dai importanta fiindca poti ajunge foarte rau.De exemplu de mica imi este frica de paianjeni, la inceput am crezut k e doar un "moft" pana cand eram in prag de lesin in momentul in care nu ma asteptam sa-mi iasa "ceva" in fata.Si acum in anumite situatii ma mai sperii..ma "inclestesc"..si intepenesc (situatii extrem de rare), dar am invatat cu timpul sa ma controlez si pot spune chiar ca nu mai sunt arahnofoba.Trebuie doar sa constientizezi si sa te controlezi..e ca o coregrafie invatata si repetata de multe ori pana in momentul in care urci pe scena si trebuie sa prezinti dansul;)mult noroc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26este fobie?
- 8Recomandare psihoterapeut bun (in Bucuresti)
- 9va rog, am nevoie de niste sfaturi, sufar de fobii
- 2Fobia de serpi !!!
- 5Sa fie oare fobie?
- 3ma tem in genere de noapte, nu pot dormi singura in casa nici intr-un caz
- 7o problema psihica?
- 3unde gasesc un medicament homeopat pentru fobii?
- 4frica de mers medic ginecolog
- 6Anxietate frica fara motiv
- 5un caz complex: depresia, anxietate extrema, senzatie de neliniste, teama inexplicabila
- 4mi-e teama... de ce?
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 6imi este frica sa mai merg la facultate la ora de engleza
- 13Dintr-o data am simţit o agitatie interioară, o frica, inima imi bătrând ff tare...
- 7frica de cancer
- 3Fobie? Boala fizica sau...?
- 13Viitorul vazut in negru
- 2Ce este? imi e frica sa nu se intample ceva rau.
- 3Arahnofobia
Mai multe informații despre: fobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: