anticonceptionale Dezorele sunt bune?
Buna ziu tuturor utilizatorilor saitului RO MEDIC.Am si eu o intrebare.Folosesc anticonceptionale Dezorele de 2 ani si as vrea sa stiu daca sunt destul de bune sau macar sa va dati cu parerea si as vrea sa stiu cand sau la ce perioada de timp trebuie sa fac pauza de medicamente.Si inca ceva mai pot sa raman insarcinat daca eu iau de mai multi ani de zile anticonceptionale si abia de doi ani iau dezorele.
3 comentarii
1. Cel mai bun anticonceptional este acela potrivit pentru dv si care este bine tolerat.
2. Nu este necesară nicio pauză. Efectuarea pauzelor, care era indicată în trecut, nu oferă niciun avantaj real, în schimb poate aduce de fiecare data micile neplaceri ale opririi si (re)introducerii antinceptionalelor, pe primul loc fiind micile hemoragii ("spotting")
3. Puteţi rămânea însărcinată când doriţi. Anticoncepţionalele ar putea fi legate de malformaţii fetale pentru sarcinile în curs, nu pentru sarcinile viitoare.
Pe de altă parte, folosirea îndelungată a anticoncepţionalelor este factor de risc pentru sterilitate.
2. Nu este necesară nicio pauză. Efectuarea pauzelor, care era indicată în trecut, nu oferă niciun avantaj real, în schimb poate aduce de fiecare data micile neplaceri ale opririi si (re)introducerii antinceptionalelor, pe primul loc fiind micile hemoragii ("spotting")
3. Puteţi rămânea însărcinată când doriţi. Anticoncepţionalele ar putea fi legate de malformaţii fetale pentru sarcinile în curs, nu pentru sarcinile viitoare.
Pe de altă parte, folosirea îndelungată a anticoncepţionalelor este factor de risc pentru sterilitate.
buna am si eu o intrebare iau pentru prima data anticonceptionale artizia am terminat prima folie si mi-a venit menstruatia in tot acest timp. Multumesc!
domnule doctor Dragomir va multumesc pentru sfatul pe care mi lati dat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8raspuns va rog frumos: cum sa administreaza anticoceptionalele
- 4anticonceptionale si sunatoarea
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 4iau yasmin de 2 ani jum si nu am facut pauza deloc
- 6anticonceptionale... intrerupte o perioada si reluate
- 2protectia in a 2-a luna de anticonceptionale
- 3prima pastila in a treia zi de menstruatie?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 7anticonceptionalele yaz
- 33Nelamuriri Artizia
- 22 luni la rand fara pauza la anticonceptionale
- 3Intarzierea pastilelor contraceptive.
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 4anticonceptionale
- 4Sex in a 5-a zi dupa pastile
- 2Karissa, am procedat corect?
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 2anticonceptionalu se poate intrerule mai repede?
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 0Anticonceptionale intr-o zi oarecare
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: