Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit

22-10-2007
b anamaria
Nu este medic/terapeut
b anamaria
iau diane de 1 luna, am terminat prima folie si nu mi'a venit menstruatia, mi'am facut test de sarcina si mi'a iesit negativ.ce anticonceptionale merg schimbate cu diane?
7 comentarii
0
22-10-2007, ora 00:00
crucifex_pax
Nu este medic/terapeut
crucifex_pax
Te sfatuiesc sa te asiguri ca ai consultat un medic endocrinolog inainte de a te trata cu diane.sunt niste medicamente "f puternice" (ca sa ma exprim popular), iar tratamentul ne supravegheat ori prost-supravegheat te poate duce la complicatii la care nu te-ai fi putut gandi vreodata. si inca un detaliu: daca esti fumatoare, cred ca ar fi spre sanatatea ta sa te lasi ori de fumat ori de diane.
0
b anamaria
Nu este medic/terapeut
b anamaria
pai nu le'am luat dupa un consult, le'am luat asa.nu fumez. pai si ce anticonceptional le'ar putea inlocui?yasmin?novynette?sau altu?
0
crucifex_pax
Nu este medic/terapeut
crucifex_pax
sincer si f serios vorbind, indreapta-te catre un centru de planificare familiala sau mergi la un medic ginecolog p care il cunosti sa iti recomande ceea ce este mai bine pt tine. ai grija de sistemul tau reproducator, ca la asta nu se face transplant si cu tratamentele hormonale nu e de gluma nici de ncercat dupa recomandarea prietenelor, Opini mea ; nici dupa recomandarea farmacistului.daca ai nevoie de un medic bun, te pot indruma catre cel care m-a operat p mine, la 21 de ani, de ovare polichistice pe care le-am "capatat" in urma negllijentelor despre care iti vorbesc si o mana tremuranda a naturii care mi-a setat sistemul endocrin un pic aiurea.
medicul se numeste Tarpan, si actlmente mai face garda la panait sarbu, giulesti.din cate stiu. ultima data cand am fost la consult, am fost la alt cabinet al sau (lucreaza cu mai multe spitale si clinica particulara).este un om desebit. chiar ii fac lobby; dar sincer merita.
sanatate
0
23-06-2009, ora 18:37
lady_andra
Nu este medic/terapeut
lady_andra
buna! am nevoie urgent de ajutor.am chisturi ovariene si ciclu neregulat, ginecologul mi-a prescris diane 35. azi am terminat prima cutie (21 drajeuri) problema este k dorctorul nu mi-a spus cum se iau si eu le-am luat cum am ajuns acasa. acum cateva zile am citit pe prospect k se iau din prima zi de ciclu, iar eu le le luasem pe 2 iunie iar pe data de 16 trebuia sa-mi vina ciclul(nu imi venea regulat).
nici acum pe data de 23 nu mi-a venit.pe prospect mai scrie k se face o pauza de 7 zile dupa fiecare cutie si in aceste 7 zile ai o sangerare.problema este k eu nu LE-AM INCEPUT CUM TREBUIA !!!!
CE SA FAC!!!!!
0
23-06-2009, ora 18:45
lady_andra
Nu este medic/terapeut
lady_andra
si inca o problema...imediat dupa ce le-am luat doctorul mi-a dat ovule, clotrimazol si niste pliculete sa-mi fac spalaturi cu irigatorul.acestea datorita candidozei! am o nelamurire spalaturile vaginale mi le facem in fiecare seara iar intr-o seara am ramas la prietenul meu si am facut dragsote...dupa cateva minute 10-15 minute mi-am facut si si spalaturile vaginale dupa care ovulul. e posibil sa raman insarcinata dak m-am spalat cu irigatorul dupa ce am intrtinut relatii sexuale npreotejate???? EU MA BAZAM PE FAPTUL K LUAM DIANE 35...dar am citit k dupa ce iei timp de o luna diane35 poti face dragoste neprotejat. AM NEVOIE DE UN SFAT!!!pls
0
23-03-2012, ora 21:23
diana123456789
Nu este medic/terapeut
diana123456789
buna am si eu o intrebare am fost la ginecolog si ma diagnosticat cu ovare polichistice si mi a recomandat diane 35 e prima data cand iau anticonceptionale.am luat diane 35 timp de 21 de zile, am terminat blisteru de 3 zile dar nu am nici o simtoma de menstuatie.la cate zile iti vine ciclu duoa ce termini pastilele???
0
24-03-2012, ora 00:30
al1nush2006
Nu este medic/terapeut
al1nush2006
iti poate veni in oricare din cele 7 zile, mai ai putina rabdare, o sa iti vina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  • De ce întârzie menstruația?
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  •