Înlocuirea karissa
Buna! De 6 ani folosesc Karissa și am aflat că o sunt scoate de la vânzare. Cu ce as putea sa le înlocuiesc? E ok faca as lua Artista? Mulțumesc.
2 comentarii
Denumirea este Artizia. Le puteti inlocui, compozitia este aceeasi.
am o intrebare legata de Artizia - eu astazi am aflat ca nu pot gasi Karissa zilnice, de duminica ar trebui sa incep din nou karissa zilnice, azi iau a sasea pastila placebo.. De la farmacie mi-a fost recomandat Artizia ca inlocuitor, avand aceleasi substante active. Cand incep sa iau Artizia? Prospectul ma induce in eroare... rau de tot:
In cazul trecerii de la un alt contraceptiv hormonal combinat (COC sau plasturi adezivi transdermici)
Femeia trebuie să înceapă utilizarea Artizia, de preferat, imediat în ziua următoare după ultimul drajeu activ (ultimul drajeu care conţine substanţă activă) al COC anterior. Totuşi, nu trebuie să înceapă mai târziu de ziua de după intervalul obişnuit fără administrare de drajeuri sau în ziua de după perioada în care au fost administrate pilulele cu placebo ale COC anterioare.
Adica cu astfel de exprimari nici nu ma mir ca pastilele anticonceptionale se administreaza gresit.. fiind vineri nici nu am cand sa ajung la doctor..
Daca le incep duminica e prea tarziu?
In cazul trecerii de la un alt contraceptiv hormonal combinat (COC sau plasturi adezivi transdermici)
Femeia trebuie să înceapă utilizarea Artizia, de preferat, imediat în ziua următoare după ultimul drajeu activ (ultimul drajeu care conţine substanţă activă) al COC anterior. Totuşi, nu trebuie să înceapă mai târziu de ziua de după intervalul obişnuit fără administrare de drajeuri sau în ziua de după perioada în care au fost administrate pilulele cu placebo ale COC anterioare.
Adica cu astfel de exprimari nici nu ma mir ca pastilele anticonceptionale se administreaza gresit.. fiind vineri nici nu am cand sa ajung la doctor..
Daca le incep duminica e prea tarziu?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7schimbarea anticonceptionalelor: Karissa vs. Jeanine
- 3Schimbarea contraceptivului in timpul alaptarii
- 6Recomandati-mi alte anticonceptionale, nu mai vreau sa iau Yasmine
- 6echivalentul loette-ului?
- 10regulon contraceptiv
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 12marvelon 21 vs desorelle
- 2Scurgere vaginala
- 9schimbare anticonceptionale
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 1schimbat contraceptivul
- 2Trecere de la Logest la Marvelon
- 1Schimbare Nuvaring cu anticonceptionale Artizia
- 0Schimbare anticonceptionale
- 0as dori sa schimb tratamentul anticonceptional
- 0Trecerea de la diane 35 la belara
- 2Trecere Desorelle 21comprimate la Desorelle 28
- 4De la Milligest la Artizia