Recomandare medic psihiatru bun Bucuresti
Buna ziua,
Doresc o recomandare pentru un medic psihiatru adulti, bun diagnostician, cu experienta in tratarea ADHD la adulti. Am tot cautat pe internet, am gasit ceva nume, clinici dar nu par specializati pe problematica.
Informatii stereotipe se tot gasesc, dar m-ar interesa ceva recomandari din experiente impartasite de dvs. Personal am strans cateva experiente: E vorba de un tanar de 18 ani diagnosticat cu tulburare afectiva bipolara si tratat in consecinta, (depakine 500 si rispen 1 mg), ulterior un alt medic a infirmat diagnosticul, o a treia parere ar fi ca de fapt mai mult ADHD-ul e cel ce creaza problematica ( dr a schimbat tratamentul, in loc de rispen a recomandat olazapina 5mg). Intrebare: noua medicatie in cat timp isi face efectul?
Multumesc.
Doresc o recomandare pentru un medic psihiatru adulti, bun diagnostician, cu experienta in tratarea ADHD la adulti. Am tot cautat pe internet, am gasit ceva nume, clinici dar nu par specializati pe problematica.
Informatii stereotipe se tot gasesc, dar m-ar interesa ceva recomandari din experiente impartasite de dvs. Personal am strans cateva experiente: E vorba de un tanar de 18 ani diagnosticat cu tulburare afectiva bipolara si tratat in consecinta, (depakine 500 si rispen 1 mg), ulterior un alt medic a infirmat diagnosticul, o a treia parere ar fi ca de fapt mai mult ADHD-ul e cel ce creaza problematica ( dr a schimbat tratamentul, in loc de rispen a recomandat olazapina 5mg). Intrebare: noua medicatie in cat timp isi face efectul?
Multumesc.
3 comentarii
Medicatia are rolul de a preveni episoadele maniacale. El nefiind in episod nu are ce efect sa faca decat sa previna. Olanzapina e un antipsihotic, ca Rispenul, doar ca ingrasa mai mult. Are acelasi rol. Previne episoadele psihotice sau maniacale.
Buna seara, doresc si eu o recomandare pentru o a doua parere pt sora mea diagnosticata cu tulburare afectiva bipolara.Tratamentul dat la spitalul Obreja ii da o stare de agitatie, suparare, neliniste insa am acceptat pentru ca a fost singura solutie de a scapa de acolo.Medicul ei, nu a fost orientat spre tratare si discutie cu familia, toti pacientii erau legume, fara sa fie constiente, Imi doresc sa cer o a doua parere a unui medic orientat spre binele bolnavului si a familiei ci nu a buzunarului.Multumesc
Buna ziua!se poate o recomandare pentru un medic(terapie psihologica) pentru un copil cu adhd de 9 ani? mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Se poate trata ADHD cu produsele homeopatice?
- 5adhd.. medicamentul Strattera il va ajuta?
- 5ADHD depistat tardiv?
- 2fetita mea este foarte slaba
- 0adhd si tratamentul naturist
- 3Tratament adhd
- 3Scleroza multipla
- 1scleroza multipla si medicamente ADHD (concerta)
- 8Problema ADHD/ADD
- 3ADHD, Analfabetism functional
- 3Adhd adult
- 5ADHD adult - recent diagnosticat (nediagnosticat in copilarie)
- 4Diagnostic ADHD adulti - Bucuresti
- 1Cum depistam ADHD ul la 4 ani ?
- 2Tratament ADHD
- 1Copilul lui din alta relatie
Mai multe informații despre: ADHD
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: