Recomandare medic psihiatru bun Bucuresti

19-11-2016
carmen 1967
Nu este medic/terapeut
carmen 1967
Buna ziua,
Doresc o recomandare pentru un medic psihiatru adulti, bun diagnostician, cu experienta in tratarea ADHD la adulti. Am tot cautat pe internet, am gasit ceva nume, clinici dar nu par specializati pe problematica.
Informatii stereotipe se tot gasesc, dar m-ar interesa ceva recomandari din experiente impartasite de dvs. Personal am strans cateva experiente: E vorba de un tanar de 18 ani diagnosticat cu tulburare afectiva bipolara si tratat in consecinta, (depakine 500 si rispen 1 mg), ulterior un alt medic a infirmat diagnosticul, o a treia parere ar fi ca de fapt mai mult ADHD-ul e cel ce creaza problematica ( dr a schimbat tratamentul, in loc de rispen a recomandat olazapina 5mg). Intrebare: noua medicatie in cat timp isi face efectul?
Multumesc.
3 comentarii
1
20-11-2016, ora 13:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Medicatia are rolul de a preveni episoadele maniacale. El nefiind in episod nu are ce efect sa faca decat sa previna. Olanzapina e un antipsihotic, ca Rispenul, doar ca ingrasa mai mult. Are acelasi rol. Previne episoadele psihotice sau maniacale.
1
16-12-2017, ora 21:42
Carina40
Nu este medic/terapeut
Carina40
Buna seara, doresc si eu o recomandare pentru o a doua parere pt sora mea diagnosticata cu tulburare afectiva bipolara.Tratamentul dat la spitalul Obreja ii da o stare de agitatie, suparare, neliniste insa am acceptat pentru ca a fost singura solutie de a scapa de acolo.Medicul ei, nu a fost orientat spre tratare si discutie cu familia, toti pacientii erau legume, fara sa fie constiente, Imi doresc sa cer o a doua parere a unui medic orientat spre binele bolnavului si a familiei ci nu a buzunarului.Multumesc
1
30-06-2023, ora 10:07
Alexandra.Stana
Nu este medic/terapeut
Alexandra.Stana
Buna ziua!se poate o recomandare pentru un medic(terapie psihologica) pentru un copil cu adhd de 9 ani? mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: