fetita mea este foarte slaba
fetita mea are 7 ani si 6 luni si are numai 19 kg, nu mananca foarte mult, a fost diagnosticata cu sindromul ADHD, diagnosticata cu enurezis secundar, este foarte energica, foarte vesela, doarme foarte bine noaptea, dar prezinta cearcane la ochi as dori un sfat ; medicii care au vazut-o au spus sa nu-mi fac probleme pentru ca este slaba asa este felul ei, daca cineva s-a mai confruntat cu asemenea probleme rog sa-mi dea un sfat
2 comentarii
buna MARIA, sunt si eu mamica de fetita(acum are 15 ani), dar si ea a fost si este slaba de cand o stiu. Nu mi-am facut probleme, nici eu nu sunt prea voinica, decat in momentul cand au inceput sa o doara oasele(la incheieturi, maini si picioare).Am mers la mai multi doctori care mi-au spus ca este sanatoasa, ca este slaba pt varsta ei(cam tot atatea kg la 7 ani)si ca durerile au aparut deoarece nu asimila calciu f bine. Am ajuns chiar si la Bucuresti la sp. Vasile alexandrescu la o doctorita endocrinolog care mi-a dat sa urmez timp de 6 luni cu vitamine(nu mi-i le mai aduc aminte bine, decat pe vitamax si supradyn) si daca nu este nici o schimbare sa merg in toamna sa o treaca pe tratament hormonal.Bineinteles ca nu a fost mare diferenta, dar nici nu m-am mai dus pt ca m-am interesat si am aflat ca daca il urmez e posibil ca la maturitate sa se ingrase foarte mult.Acum la 15 tot slabuta este, dar i-a venit si menstruatia si a mai pus pe ea(pt ca am uitat sa-ti precizez ca si aceasta perioada aduce schimbari).nu stiu ce inseamna sindromul ADHD, si ea avea cearcane cand si cand, dar am descoperit ca erau de la giardia
Exista aparatul REFLEXOGEN ANTIENUREZIS brevetat de inginerul roman Ioan Holom, care trateaza cu succes aceasta boala. Detalii puteti gasi pe google VIDEO inginerul Ioan Holom
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4enurezis nocturn - copil 6 ani
- 4Se poate trata ADHD cu produsele homeopatice?
- 11enurezis nocturn
- 3fetita 3 ani care, dupa 1 an de autonomie, face pipi pe ea
- 4medicii nu gasesc un raspuns.. probleme cu urinatul in pat la adult
- 3ajutor! copil de 10 ani inca face pe el
- 8urinare in pat noaptea
- 0adhd si tratamentul naturist
- 3la 3 ani si 3 luni tot face pipi in chilotei
- 4cum sa ma comport cu copilul meu?
- 1scleroza multipla si medicamente ADHD (concerta)
- 3Recomandare medic psihiatru bun Bucuresti
- 6TAB si ADHD - diferente si interferente?
- 3ADHD, Analfabetism functional
- 1Urinez noaptea pe mine
Mai multe informații despre: Enurezisul ADHD
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: