adhd.. medicamentul Strattera il va ajuta?
Am un baietel de 8 ani dignosticat cu hiperkinetra, cred ca am sris corect.Este foarte agitat si nu tine minte foarte multe lucruri.I-a dat medicamentul Strattera si vreau sa stiu daca il va ajuta.va multumesc anticipat
5 comentarii
Se cheama sindrom hiperkinetic sau tulburare hiperreactiva..Strattera este un antidepresiv cu rezultate bune in SUA omologat in 2002, introdus relativ recent la noi.Efectele sale se vad cam dupa 3 saptamani- o luna.Terapia nu e de lunga durata si se vor controla lunar cresterea in inaltime si greutate la medicul de familie.Daca copilul nu creste si nu ia in greutate medicamentul se opreste.De asemeni trebuiesc observate si alte efecte ale medicamentului, si anume dureri de cap, ameteli, crize de plans.Trebuie permanent suprvegheat copilul.In paralel cu Strattera se face si psihoterapie , copilul trebuie sa socializeze, sa aiba activitati cu cei de varsta lui, sa mearga la scoala.In familie trebuie evitate starile conflictuale, tonul ridicat, amenintarile si pedeapsa.Bunicii, animalele de companie sunt iar de mare ajutor
sa stii ca am aflat ca tratamentul homeopat este foarte bun, da rezultate minunate, si in primul rand e natural. nu ar fi rau sa mergi la un bun homeopat, tratamentul homeopat nu are efecte secundare.
copilul face si terapie sau ia doar tratament medicamentos ?
In sua vanzarile produsului strattera au scazut cu 15 % ( asta in anul 2005 ) pentru ca medicamentul are multe efecte negative ca tendinta de suicid si afectiuni hepatice este scris clar si pe prospectul medicamentului http://pi.lilly.com/us/strattera-pi.pdf
Buna ziua tuturor!
Eu spun Strattera NU. Are multe efecte secundare negative ca tendinta de suicid si grave afectiuni ale ficatului. Nu stiu cum se face ca pe prospectul medicamentului luat de pe site-ul oficial al firmei Eli Lilly and Company in limba engleza este scris clar ca acest medicament poate da tendinte de suicid, dar pe prospectul in limba romana asa ceva nu este scris. Aici http://209.85.129.132/search?q=cache:04bgAedBLdoJ:www.anm.ro/_/scrisori/Strattera.doc+strattera&hl=ro&ct=clnk&cd=10&gl=ro puteti citi scrisoarea adresata Agenţiei Naţionale a Medicamentului unde Eli Lilly and Company avertizeaza despre acest simptom dar nu spune nimic despre efectele grave pe care le are asupra ficatului. In italia acest produs a fost interzis spre comercializare, iar in sua vanzarile au scazut foarte mult. Poate cazurile de tendinta de suicid au fost putine dar care mama isi asuma riscul ?
Eu am citit foarte multe articole in limba italiana si engleza unde se explica clar despre aceste efecte negative periculoase, dar in nici un site in limba romana nu am gasit un astfel de articol. Pacat... am ajuns cobaiul americanilor
Eu spun Strattera NU. Are multe efecte secundare negative ca tendinta de suicid si grave afectiuni ale ficatului. Nu stiu cum se face ca pe prospectul medicamentului luat de pe site-ul oficial al firmei Eli Lilly and Company in limba engleza este scris clar ca acest medicament poate da tendinte de suicid, dar pe prospectul in limba romana asa ceva nu este scris. Aici http://209.85.129.132/search?q=cache:04bgAedBLdoJ:www.anm.ro/_/scrisori/Strattera.doc+strattera&hl=ro&ct=clnk&cd=10&gl=ro puteti citi scrisoarea adresata Agenţiei Naţionale a Medicamentului unde Eli Lilly and Company avertizeaza despre acest simptom dar nu spune nimic despre efectele grave pe care le are asupra ficatului. In italia acest produs a fost interzis spre comercializare, iar in sua vanzarile au scazut foarte mult. Poate cazurile de tendinta de suicid au fost putine dar care mama isi asuma riscul ?
Eu am citit foarte multe articole in limba italiana si engleza unde se explica clar despre aceste efecte negative periculoase, dar in nici un site in limba romana nu am gasit un astfel de articol. Pacat... am ajuns cobaiul americanilor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Se poate trata ADHD cu produsele homeopatice?
- 5ADHD depistat tardiv?
- 2fetita mea este foarte slaba
- 0adhd si tratamentul naturist
- 11Strattera, un tratament eficient pt.ADHD?
- 3Tratament adhd
- 3Scleroza multipla
- 1scleroza multipla si medicamente ADHD (concerta)
- 8Problema ADHD/ADD
- 3Recomandare medic psihiatru bun Bucuresti
- 6TAB si ADHD - diferente si interferente?
- 3ADHD, Analfabetism functional
- 3Adhd adult
- 5ADHD adult - recent diagnosticat (nediagnosticat in copilarie)
- 4Diagnostic ADHD adulti - Bucuresti
- 1Copilul lui din alta relatie
Mai multe informații despre: ADHD
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: