Adhd adult

22-04-2020
Alinutta
Nu este medic/terapeut
Alinutta
Buna ziua,

De curand mi-am dat seama ca majoritatea simptomelor pe care le am ar indica ADHD (deficit de atentie, sunt distrasa foarte ușor, nu sunt atenta la detalii, sufăr de hiperactivitate motrica, impulsivitate, mi-e greu sa urmez instrucțiuni, mi-e greu sa mențin prietenii, am accese de furie. Am 30 de ani, dar nu am fost diagnosticata deși majoritatea simptomelor provin din copilarie. Am citit despre Concerta si as dori sa incerc întrucât vreau o soluție cat mai urgenta. Mi.am pierdut locul de munca din cauza faptului că nu mă pot concentra, iar acum nu mă pot concentra să învăț pt a obține altul. Imi puteti spune, va rog, cate sedinte ar fi necesare pentru a prescrie ulterior medicamente? M.ati putea îndruma către un medic? (București)

Mulțumesc!
3 comentarii
1
22-04-2020, ora 17:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Intrati pe site ul pacient.assmb.ro si alegeti de acolo un doctor on line. Nu va trebuie mai multe sedinte. Ii scrieti o data si el va recomanda prin mail ce sa luati.
1
24-04-2020, ora 15:24
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Ar fi util un consult psihiatric și obevaluare psihologică
1
01-05-2020, ora 01:46
cristina0321
Nu este medic/terapeut
cristina0321
Concerta este un medicament care se prescrie copiilor cu adhd nu adulților. Mergi la un consult medical si acolo va stabili medicul ce si cum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: