raspundeti.mi cat mai repede. e urgent..sunt gravida?
v/am mai scris acum ceva timp si mi sa spus ca s.ar putea sa nu fiu insarcinata, dar de vreo 2 zile am pofte si greata in acelas timp, Am niste dureri de cap ingrojitoare si ameteala, ma simt nervoasa uneori si agitata. Ma simt balonata si ma duc des la baie. Sfarcurile sanilor ma dor ingrozitor si sunt moi. Imi curge multa secretie. Pot fi insarcinata? Va rog din suflet rapundeti.mi pt ca vreau sa stiu sa ma mai linistesc. In acest moment nu pot sa.mi fac testul de sarcina.
Va rog raspundeti.mi. Multumesc:X
Va rog raspundeti.mi. Multumesc:X
3 comentarii
ma, eu ti-am citit mesajele precedente...mi se pare imposibil sa fi ramas insarcinata daca ai luat pastila de a doua zi. asta 1.
2. daca el, baiatul nu a simtit nimic..poate nu a ejaculat? in general, daca nu tot timpul chiar, baiatul stie cand ejaculeaza, mai ales ca e momentul lui de apogeu
nu mi se par logice simptomele tale date fiind faptele
fa-ti, ma, un test de sarcina sa afli. e 15 lei maxim unul.daca pui si tu si prietenul tau bani, nu ar fi probleme, sper. daca nu, faci cheta de bani, st atatea metode. dar afli si scapi de stres pana nu e prea tarziu :|
dar asa afli clar
dupa asta, du-te la un doctor, ca normal nu e, daca nu e o eventuala sarcina de vina..
asta daca nu cumva intre timp, ati mai facut-o ori fara, ori s-a rupt prezervativul, ori avea o gaura, na...nu stiu
bafta !
2. daca el, baiatul nu a simtit nimic..poate nu a ejaculat? in general, daca nu tot timpul chiar, baiatul stie cand ejaculeaza, mai ales ca e momentul lui de apogeu
nu mi se par logice simptomele tale date fiind faptele
fa-ti, ma, un test de sarcina sa afli. e 15 lei maxim unul.daca pui si tu si prietenul tau bani, nu ar fi probleme, sper. daca nu, faci cheta de bani, st atatea metode. dar afli si scapi de stres pana nu e prea tarziu :|
dar asa afli clar
dupa asta, du-te la un doctor, ca normal nu e, daca nu e o eventuala sarcina de vina..
asta daca nu cumva intre timp, ati mai facut-o ori fara, ori s-a rupt prezervativul, ori avea o gaura, na...nu stiu
bafta !
aici nu e vb de bani, ca bani am, e vb de cu totul altcv..ms, pn la urma cred ca asta o sa fac
nu te voi intreba atunci despre ce poate fi vorba, daca ai ales sa nu specifici. insa iti doresc bafta!
te rog sa imi lasi un mesaj cand afli ce anume s-a intamplat cu tine :)
te rog sa imi lasi un mesaj cand afli ce anume s-a intamplat cu tine :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Se poate ramane insarcinata si asaaaaa???
- 2sunt gravida sau nu?
- 2Logest si sarcina
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 4sarcina sau menopauza?
- 3ajutati-ma va rog!sunt confuza
- 2sunt gravida sau e vreo dereglare hormonala?
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 3Ajutor!! Posibila sarcina?
- 4Sex neprotejat
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 1insarcinata fara penetrare?
- 3sunt insarcinata?
- 1sunt sau nu gravida
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 1Nu stiu daca sunt gravida!
- 1Posibil sarcina?
- 4Gravida sau nu ?
- 0Analize hormonale
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: