A ramas partenera mea insarcinata sau nu?
Buna ziua am 18 ani si prietena mea la fel. Ea era virgina pana azi, azi am facut prima data sex cu ea. Eu am facut laba cu cateva ore inainte sa vina ea la mine, mam spalat cu apa, dupa am mersla ea si am facut sex, poate ramane insarcinata ? astept raspunsuri multumesc !
9 comentarii
Daca e in perioada de ovulatie (aprox.9-17 zi din prima zi de la menstruatie, dar nu e regula!) si nu ati folosit metode contaceptive, e posibila sarcina.
Poi ce sanse sunt sa fi ramas atata timp cat spermatozoizi traiesc cateva minute in aer si in contactul cu apa mor ?
eclectica, am uitat sa precizez nu am ejaculat in ea cand am facut sex nici in apropierea organului ei genital, ma gandeam k din cauza k am facut eu laba cu cateva ore in urma si nu mam spalat foarte bine ci doar cu apa. ( va rog nu radeti de mn sunt un pusti fara experienta)
Daca radeam de tine, nu-ti raspuneam atat de prompt si detaliat, , , ,
Deci: poti sa te masturbezi inainte de contact sexual, sa te speli, dar in timpul erectiei pot cobori din nou spermatozoizi din penis si sa patrunda in vagin. Asadar, nu este necesar sa si ejaculezi, , , ,
Spermatozoizii pot supravietui in vagin, uter, chiar si 3 zile in mediu favorabil.
In concluzie, sansele sunt mici sa fi ramas gravida, dar eu ti-am spus exact cum sta treaba, ca sa tii minte pentru datile viitoare. Nu ai spus nimic de a cata zi din prima zi de mentruatie este prietena.
Dar ce ti-am psus ramane valabil.
Deci: poti sa te masturbezi inainte de contact sexual, sa te speli, dar in timpul erectiei pot cobori din nou spermatozoizi din penis si sa patrunda in vagin. Asadar, nu este necesar sa si ejaculezi, , , ,
Spermatozoizii pot supravietui in vagin, uter, chiar si 3 zile in mediu favorabil.
In concluzie, sansele sunt mici sa fi ramas gravida, dar eu ti-am spus exact cum sta treaba, ca sa tii minte pentru datile viitoare. Nu ai spus nimic de a cata zi din prima zi de mentruatie este prietena.
Dar ce ti-am psus ramane valabil.
oke deci dak ei supravietuiesc acolo cam 3 zile... dak se spala bine cu sapun/detergent special ii poate omora?
IN A CATA ZI, NUMARAND DIN PRIMA ZI DE MENSTRUATIE ESTE PARTENERA????
Adica: pe ce data i-a venit ultima data ciclul?
Ai urinat dupa ce te-ai masturbat?Spermatozoizii raman pe canal, si cand faci sex a doua oara, e posibil ca ei sa fie luati de val din cauza lichidului preejeculator(apare cand se produce excitatia)..data viitoare fiti pridenti si folositi prezervativul sau ea, pilula contraceptiva..
draga domnule nedumerit incearca sa folosesti un vocabular mai adecvat...totusi este un forum medical
sa-ti spun eu sigur ceva daca nu ai ejaculat in vaginul ei sau daca nu ai intradus penisul imediat dupa ce ai ejaculat in afara ( daca nu te-ai sters bine pe penis mai poate ramane sperma si prin urmare etc...poate ramane ).
va rog numai tineti acest topic daca vrei sa fi sigur 100% pune- sa-si faca un test de sarcina si ai terminat problema
sa-ti spun eu sigur ceva daca nu ai ejaculat in vaginul ei sau daca nu ai intradus penisul imediat dupa ce ai ejaculat in afara ( daca nu te-ai sters bine pe penis mai poate ramane sperma si prin urmare etc...poate ramane ).
va rog numai tineti acest topic daca vrei sa fi sigur 100% pune- sa-si faca un test de sarcina si ai terminat problema
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4o intrebare urgenta: pot fi gravida daca prietenul meu a ejaculat in afara?
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 1Este posibila o sarcina in felul acesta?!
- 5posibilitate de sarcina? opinia unui medic?
- 154simptomele prezentei unei sarcini
- 3posibila sarcina?
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 5Este insarcinata? sau doar a racit?
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 10ajutati-ma... sunt insarcinata?
- 0posibila sarcina
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 4A ramas insarcinata ?
- 0sunt gravida?
- 7Care sunt sansele sa fie insarcinata?
- 2Sarcina sau paranoia?
- 1Senzatie de inflamare in partea dreapta a abdomenului
- 14Posibila sarcina?
- 3Întârzie menstruația
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: