Sarcina la o zi dupa menstruatie?
Buna seara. Am o intrebare urgenta. Menstruatia mi-a venit pe 9 martie, s-a terminat pe 13 martie. Azi, 14 martie, am avut contact neprotejat. Mentionez ca ciclu e de 18-21 de zile. Exista sanse de sarcina?
3 comentarii
buna.as avea o intrebare.menstruatia mi'a venit pe 20 mai..s'a terminat pe 24.si in ziua urmatoare am avut contact..dar..el s'a terminat fara sa avem contact..dupa s'a sters..si dupa aia am avut contact..pot sa raman insarcinata?ca nu s'a spalat..doar cu servetel s'a sters.si oare nu i'a mai ramas sperma?sau cv?multumesc
Buna ziua !... Acum in jur de 1 luna jumatate am facut o intrerupere de sarcina. Menstruatia mi-a venit pe 25 si sa terminat pe 1 luna aceasta(Noiembrie). Pe data de 3 am avut un contact sexual protejat dar sa rupt prezervativul. Brusc am observat un mic detaiu schimbat la mine (am devenit foarte nervoasa si am tulburari de comportament) ceea ce sa intamplat si la inceperea vechii sarcini. As dorii sa stiu daca exista posibilitatea sa fiu gravida. Va multumesc. !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 1Este posibila o sarcina in felul acesta?!
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 3va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
- 4pot fi gravida?
- 9sunt sau nu insarcinata?
- 3iubita mea e insarcinata?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 4Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 7exista vreun risc?
- 0Sanse de a ramane insarcinata
- 0sunt gravida?
- 1Poate fii vorba de sarcina?
- 3CM peste sarcina?
- 2doua teste negative ciclu neregulat
- 2Insarcinata sau nu?
- 5Sarcina?
- 1Ovitrell
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: