Daca nu a ejaculat am sanse sa raman gravida?
Nu stiu daca ar trebui sa iau postinior sau altceva asemanator.Si-a introdus penisul dupa ce a ejaculat, desi in prealabil s-a spalat, dar stiu ca e posibil ca sperma sa ramana pe canal.A facut asta pentru a se excita mai tare si apoi urma sa puna prezervativul.Imi este foarte teama sa iau postinior caci oricum am probleme cu menstruatia, si in plus daca ar avea efecte care s-ar observa as avea probleme cu mama.
Inca o intrebare: Exista anumite perioade cand am scurgerea alba si gelatinoasa mai abundenta decat de obicei... din cat am observat eu ar avea legatura cu acele 3 zile de ovulatie.Este adevarat?
Inca o intrebare: Exista anumite perioade cand am scurgerea alba si gelatinoasa mai abundenta decat de obicei... din cat am observat eu ar avea legatura cu acele 3 zile de ovulatie.Este adevarat?
3 comentarii
L-am luat.Si nu am avut niciun simptom dintre cele care erau probabile ca sa apara.Ma simt chiar f bine.Am energie.Sper ca sa fie bine acum deoarece l-am luat la 24 de ore de la contactul sexual.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 115sunt sau nu gravida?
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 8sunt insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 4lichidul preejaculator
- 0sunt insarcinata?
- 10ajutati-ma... sunt insarcinata?
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 1sunt însărcinată?
- 1Sunt sau nu insarcinata?
- 1e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 0Exista posibilitatea unei sarcini?
- 0Credeti ca sunt insarcinata? Multumesc frumos.
- 10risc de sarcina??
- 3Sunt sanse sa raman gravida?
- 1Menstruatie neregulata
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? lipsa ejacularii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: