Rana pe col
![Alvi](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Am avut urmatoarele rezultate la testul papanicolau:
CII. Proces inflamator cronic, in puseu cu usoare atipii celulare scumoase, unele de aspect koilocitar, incadrabile ascus si hiperplazie de celule endocervicale si glandulare exfoliate in grupaje mari, coezive, adiacent contigentului de celule scumoase, posibil ectroion patologic si cervicita cronica virala hpv.
Medicul mi a spus ca am rana pe col si am luat tratament pentru infectia cu klebsiella care mi a iesit la secretia vaginala.
Am facut testul hpv iar rezultatul a fost negativ.
Credeti ca e ceva grav? Medicul m a speriat putin. Saptamana asta sunt programata din nou la medic dar as vrea sa mai stiu o parere
Multumesc,
O zi frumoasa!
Am avut urmatoarele rezultate la testul papanicolau:
CII. Proces inflamator cronic, in puseu cu usoare atipii celulare scumoase, unele de aspect koilocitar, incadrabile ascus si hiperplazie de celule endocervicale si glandulare exfoliate in grupaje mari, coezive, adiacent contigentului de celule scumoase, posibil ectroion patologic si cervicita cronica virala hpv.
Medicul mi a spus ca am rana pe col si am luat tratament pentru infectia cu klebsiella care mi a iesit la secretia vaginala.
Am facut testul hpv iar rezultatul a fost negativ.
Credeti ca e ceva grav? Medicul m a speriat putin. Saptamana asta sunt programata din nou la medic dar as vrea sa mai stiu o parere
Multumesc,
O zi frumoasa!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8transmitere HIV
- 2rezultat babes papanicolau
- 5rana pe col din nastere
- 3interpretare test papanicolaou
- 3citodiagnostic col Papanicolaou
- 4interpretare analiza babes papanicolau
- 12Rezultat PAP si examen secretii
- 4mi s-a descoperit rana pe col si candida
- 7rana pe col rog un doctor
- 1Mi-e teama!
- 0testul papanicolau
- 1Rana pe col - tratament
- 0Papanicolau - celule scuamoase
- 1Test babes-papanicolau
- 0Interpretare analize PAP.
- 0Test Babes-Papanicolau cu metaplazie scumoasa imatura
- 0Rog răspuns urgent - test papanicolau
- 0Papanicolau
- 0Ajutor !! ce semnifica metaplazie scuamoasa matura si imatura?
- 1PAP - fond hematic
Mai multe informații despre: Rana pe col Testul Papanicolau testul babes papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: