Rana pe col
Buna ziua,
Am avut urmatoarele rezultate la testul papanicolau:
CII. Proces inflamator cronic, in puseu cu usoare atipii celulare scumoase, unele de aspect koilocitar, incadrabile ascus si hiperplazie de celule endocervicale si glandulare exfoliate in grupaje mari, coezive, adiacent contigentului de celule scumoase, posibil ectroion patologic si cervicita cronica virala hpv.
Medicul mi a spus ca am rana pe col si am luat tratament pentru infectia cu klebsiella care mi a iesit la secretia vaginala.
Am facut testul hpv iar rezultatul a fost negativ.
Credeti ca e ceva grav? Medicul m a speriat putin. Saptamana asta sunt programata din nou la medic dar as vrea sa mai stiu o parere
Multumesc,
O zi frumoasa!
Am avut urmatoarele rezultate la testul papanicolau:
CII. Proces inflamator cronic, in puseu cu usoare atipii celulare scumoase, unele de aspect koilocitar, incadrabile ascus si hiperplazie de celule endocervicale si glandulare exfoliate in grupaje mari, coezive, adiacent contigentului de celule scumoase, posibil ectroion patologic si cervicita cronica virala hpv.
Medicul mi a spus ca am rana pe col si am luat tratament pentru infectia cu klebsiella care mi a iesit la secretia vaginala.
Am facut testul hpv iar rezultatul a fost negativ.
Credeti ca e ceva grav? Medicul m a speriat putin. Saptamana asta sunt programata din nou la medic dar as vrea sa mai stiu o parere
Multumesc,
O zi frumoasa!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1papanicolau - la ce varsta se face?
- 4interpretare papanicolau, rog raspuns
- 5testul papanicolau la cat timp trebuie facut?
- 6infectia cu hpv si rana pe col
- 1tratament pt rana pe col
- 4Interpretare examen Papanicolau
- 7Displazie de col simpla
- 4interpretare examen secretie vaginala
- 0rana pe col in sarcina va rog sa raspundeti
- 8Interpretare Test Citologic Papanicolau
- 1daca exista o rana pe col insa fara niciun fel de aspect canceros trebuie cauterizata?
- 5HPV - interpretare Babes Papanicolau
- 1Interpretare rezultate analize ginecologie Papanicolau si Ex. microscopic pe frotiu
- 0Interpretare Papanicolau
- 2Lsil cu atipii hpv
- 0Sangerare la recoltare papanicolau
- 0Cauterizare chimica rana pe col - urmari ciudate
- 0Urgenttt ! rana pe col
- 0Interpretare test Papanicolau
- 5Papanicolau LSIL de la Ascus
Mai multe informații despre: Rana pe col Testul Papanicolau testul babes papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: