L-SIL si ERAD
Buna ziua,
Am o rana pe col de mai multi ani, cauza nu o stiu nici acum. tratament nu prea am urmat, de 2 ori ovule cervugid, ultima oara ( mai 2015) am avut reactie alergica dupa primul ovul si nu am mai continuat. La ultimele 4 PAP-uri a rezultat cand ASC-us cand L-SIL, ultimul fiind L-SIL in martie. ADN HPV genotipare negativ facut in 2014. Am gacut si colposcopie la finele lui martie si mi s-a recomandat ERAD. Am 29 ani, nici un bebe si as vrea sa stiu, pot astepta sa fac un bebe si apoi sa ma operez, sau mai bine fac operatia intai? bebe vreau in viitorul apropiat, mi s-a spus ca la 3-4 luni dupa ERAD pot face, nu e nici o problema si nici un risc, este adevarat? Vreau sa repet si HPV, ul, este ok recoltarea la 3-4 saptamani dupa PAP ( am avut menstra intre timp) ?
Multumesc.
Am o rana pe col de mai multi ani, cauza nu o stiu nici acum. tratament nu prea am urmat, de 2 ori ovule cervugid, ultima oara ( mai 2015) am avut reactie alergica dupa primul ovul si nu am mai continuat. La ultimele 4 PAP-uri a rezultat cand ASC-us cand L-SIL, ultimul fiind L-SIL in martie. ADN HPV genotipare negativ facut in 2014. Am gacut si colposcopie la finele lui martie si mi s-a recomandat ERAD. Am 29 ani, nici un bebe si as vrea sa stiu, pot astepta sa fac un bebe si apoi sa ma operez, sau mai bine fac operatia intai? bebe vreau in viitorul apropiat, mi s-a spus ca la 3-4 luni dupa ERAD pot face, nu e nici o problema si nici un risc, este adevarat? Vreau sa repet si HPV, ul, este ok recoltarea la 3-4 saptamani dupa PAP ( am avut menstra intre timp) ?
Multumesc.
2 comentarii
Daca tineti informatiile 100 % private din setari, nu vi se pot trimite mesaje pe privat.
Buna ziua,
Se poate recolta Babes Papanicolaul la 3, 4 saptamani, iar in legatura cu rezultatele PAP, este necesar sa mergeti la un medic ginecolog.
Se poate recolta Babes Papanicolaul la 3, 4 saptamani, iar in legatura cu rezultatele PAP, este necesar sa mergeti la un medic ginecolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rana pe col f mare
- 2AM NEVOIE DE UN RASPUNS URGENT! MULTUMESC!
- 3interpretare Papanicoalu
- 3interpretare test papanicolaou
- 4Rezultat papanicolau
- 2rezultat papanicolau si tratament prescris
- 7cocobacili tratament
- 4interpretare rezultate
- 7Rezultat Papanicolau
- 3analiza papaniculau
- 4test papanicolau anormal
- 7rană sângerândă pe interiorul colului
- 0Interpretare test Papanicolau
- 1INTERPRETARE BPN
- 0Rezultat Papanicolau
- 0ciclu intarziat, e de la cauterizarea ranii?
- 1rezultat examen pananicolau
- 0interpretare rezultat... Va multumesc
- 0Interpretare rezultate test Babeș Papanicolau
- 3Rana pe col
Mai multe informații despre: Rana pe col Electrocauterizarea Testul Papanicolau electrocauterizarea cu ansa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: