cosuri dupa actul sexual
am 60 de ani si in noiembrie a aparut pe nas un cos dupa ce am avut contact sexual cu cineva am luat ampicilina20 de bucati si au disparut la sfarsitul lui decembrie au aparut cosuri in cap si pe fata la 2 zile dupa actul sexual cu aceea persoana, am luat oxacilina din 6in 6 ore dar, persoana respectiva a luat si ia zinat de 500 de 2 ori pe zi.dar dupa terminarea tratamentului iar am avut contact sexual cu aceea persoana si la 2 zile iar mi-au aparut la inceputul luni ianuarie.persoana respectiva a facut testul papanicolau in decembrie si nu iesit decit o inflamatie se poate sa aiba ceva sau ce analize trebuie sa facem sa vedem care este problema. poate fi o problema genecologica sau nu. asteptam raspuns.va multumesc
6 comentarii
Doctorul care v-a dprescrisantibioticele nu v-a spus cum se numeste boala ?
nu am fost la medic, medicamentele le-am luat fara prescriptie. De aceea v-am cerut un sfat ce analize sepot face.
Mergeti cu doamna personal cu trimitere de la medicul de familie, la ginecologie, la alta policlinica sa isi faca testul secretiei. Tre sa coste in jur de 20-40 lei.
Si daca acolo vedeti negru pe alb ca nu are nimic, va trebui sa va adresati unui medic dermato-venerolog.
Analizele pentru barbati pot fi foarte costisitoare (de ordinul sutelor de lei) daca vi se prescriu.
De aceea ideal este sa mai faca doamna un test al secretiei si sa ii arate doctoritei bubele, sa va dea un diagnostic precis.
In nici un caz sa nu mai luati antibiotice fara prescriptie si fara diagnostic, deoarece va pot face rau in 10 alte parti.
Si daca acolo vedeti negru pe alb ca nu are nimic, va trebui sa va adresati unui medic dermato-venerolog.
Analizele pentru barbati pot fi foarte costisitoare (de ordinul sutelor de lei) daca vi se prescriu.
De aceea ideal este sa mai faca doamna un test al secretiei si sa ii arate doctoritei bubele, sa va dea un diagnostic precis.
In nici un caz sa nu mai luati antibiotice fara prescriptie si fara diagnostic, deoarece va pot face rau in 10 alte parti.
Am mai cercetat pe net despre problema dv.
Posibil sa fie un stafilococ auriu, dar testul pentru stafilococ tot trebuie sa il faceti si medicatia tot trebuie prescrisa de medicul dermatolog.
Cercetati aici postarile.
http://www.pcfarm.ro/intreaba_farmacistul/intr/4712/cosuri
Posibil sa fie un stafilococ auriu, dar testul pentru stafilococ tot trebuie sa il faceti si medicatia tot trebuie prescrisa de medicul dermatolog.
Cercetati aici postarile.
http://www.pcfarm.ro/intreaba_farmacistul/intr/4712/cosuri
a fost doamnala medicul genecolog unde sa facut un test de secretie vaginala si rez.este TRICHOMONAS -neg, MICOZA-neg, ANAEROBI-pozit, COCI-neg, GRAD PURITATE- IV, o luna nu am avut contact sexual si dupa o luna iar am avut contact sexual si iar mi-au aparut cosuri pe barba si in cap. ce pot sa cred ?ce trebuie sa facem?
Scrie un comentariu.
Scrie un comentariu.
Mergeti la medicul de familie si rugati-l sa va faca trimiterea pentru analiza de depistare a stafilococului auriu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1papanicolau - la ce varsta se face?
- 3interpretare Papanicoalu
- 2analize papanicolau
- 3deasupra buzei superioare imi apar frecvent un fel de cosuri
- 7Cum pot scapa de cosurile de pe fata?
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 5Cosuri doar in doua zone: pe obrazul stang si in partea dreapta a mandibulei
- 7interpretare test papanicolau
- 18Orice parere e bine venita!
- 9hpv 31 - informatii
- 4test papanicolau anormal
- 3Imi raspunde si mie cineva?
- 4Bubiţe şi coşuri pe spate
- 0rezultat papanicolaou c3
- 0Test Babes-Papanicolau cu metaplazie scumoasa imatura
- 0Interpretare Papanicolaou
- 1Cos/Chist incheietura
- 0ASC-US (celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata), testare HPV
- 4Rezultat anatomie patologica
- 0Interpretare test Papanicolau
Mai multe informații despre: cosurile Actul sexual cu preludiu Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: