Nu stiu daca sa ma panichez sau sa fiu calma
Buna seara!
am o problema pe care incerc sa o inteleg.
In luna iulie am facut un test papanicolau care a indicat ca am vaginita nespecifica.Nu mi s-a dat nici un fel de tratament. Acum la sfarsitul lui august am repetat testul la maternitatea giulesti unde s-a dovedit ca am o flora III. Mi s-a dat doxacilina 100mg la 12 ore si mie si partenerului si doar pt mine in plus paduden tot la 12H. Doctorul a fost foarte evaziv nu mi-a zis nimic desi am intrebat daca este grav. Am intrat pe net si am vazut ca o flora de gradul III arat aparitia unor celule anormale. As dori sa stiu ce am de facut sau mai bine zis daca am motive sa ma ingrijorez si sa repet testul in alta parte. Doctorul respectiv mi-a dat tratamentul dar nu ma chemat sa imi verifice starea dupa terminare tratamentului. daca puteti sa imi dati cat mai multe informatii despre acest lucru as fi foarte fericita.
Va doresc o seara frumoasa.
am o problema pe care incerc sa o inteleg.
In luna iulie am facut un test papanicolau care a indicat ca am vaginita nespecifica.Nu mi s-a dat nici un fel de tratament. Acum la sfarsitul lui august am repetat testul la maternitatea giulesti unde s-a dovedit ca am o flora III. Mi s-a dat doxacilina 100mg la 12 ore si mie si partenerului si doar pt mine in plus paduden tot la 12H. Doctorul a fost foarte evaziv nu mi-a zis nimic desi am intrebat daca este grav. Am intrat pe net si am vazut ca o flora de gradul III arat aparitia unor celule anormale. As dori sa stiu ce am de facut sau mai bine zis daca am motive sa ma ingrijorez si sa repet testul in alta parte. Doctorul respectiv mi-a dat tratamentul dar nu ma chemat sa imi verifice starea dupa terminare tratamentului. daca puteti sa imi dati cat mai multe informatii despre acest lucru as fi foarte fericita.
Va doresc o seara frumoasa.
2 comentarii
Vaginită nu înseamnă cancer, ci înseamnă inflamaţie. Testul Pap este foarte bun pentru cancer şi, într-o anumită măsură, pentru herpes. El dă unele indicaţii imprecise şi asupra florei vaginale, dar nu pentru asta e făcut.
În privinţa explorării florei vaginale, testele de elecţie sunt: examenul bacteriologic pe lamă colorată de microscop şi culturile din secreţie vaginală.
Dacă doctorul dv nu v-a recomandat aceste teste şi nu v-a chemat la control înseamnă că nu este nevoie.
În privinţa explorării florei vaginale, testele de elecţie sunt: examenul bacteriologic pe lamă colorată de microscop şi culturile din secreţie vaginală.
Dacă doctorul dv nu v-a recomandat aceste teste şi nu v-a chemat la control înseamnă că nu este nevoie.
Multumesc frumos pt raspuns si imi cer scuze ca nu v-am putut multumi mai devreme.
Am terminat tratamentul cu doxicilina si nu pot spune ca ma simt mult mai bine dar exista totusi o imbunatatire.
Va multumesc inca o data pentru raspuns si va doresc o seara excelenta.
Am terminat tratamentul cu doxicilina si nu pot spune ca ma simt mult mai bine dar exista totusi o imbunatatire.
Va multumesc inca o data pentru raspuns si va doresc o seara excelenta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rezultat babes papanicolau
- 5colpita inseamna vaginta sau e mai mult de atat
- 5Papanicolau la Medsana sau Medicover?
- 9Analize Papanicolau, candida, HPV
- 2anexita bilaterala. Suspect infectie urinara.Vaginita acuta
- 0vaccinurii pt anexite si vaginite?
- 6la examen de secretie vaginala si mi-a iesit ca am vaginita nespecifica
- 13interpretare rezultat anormal test papanicolau
- 6rezultat test papanicolau
- 0rezultate papanicolau bune ?
- 12probleme hormonale - atrofie vaginala
- 2test papanicolau
- 0TEST PAPANICOLAU
- 0examen citologic babes -papanicolau
- 0Rezultat PAP
- 1Rezultat test papanicloau
- 0Ajutor !! ce semnifica metaplazie scuamoasa matura si imatura?
- 0Flora bacilara
- 1Papanicolau HSIL CIN 2
- 3Vaginita nespecifica. Va rog ajutor!!!!
Mai multe informații despre: Vaginita Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: