ASC-US (celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata), testare HPV
Buna ziua,
In urma testului Papanicolau au rezultat urmatoarele concluzii: Frotiu actual cu frecvente celule intermediare si parabazale cu anizocitoza si anizocare, rare celule intermediare cianofile, moderata reactie inflamatorie, celule cilindrice endocervicale restante, frecvente PMN neutrofile. ASC-US (celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata). Se recomanda testare HPV, colposcopie si repetarea citologiei la 3-6 luni.
De asemenea, in urma examinarii secretiei vaginale a aparut prezent si stafilococul auriu. Medicul ginecolog mi-a dat tratament cu cervucid ovule si viviflor si tinizol.
Am nevoie de o parere clar exprimata, va rog. Dna. doctor mai rau m-a speriat. Mentionez ca am 23 de ani.
Va multumesc
In urma testului Papanicolau au rezultat urmatoarele concluzii: Frotiu actual cu frecvente celule intermediare si parabazale cu anizocitoza si anizocare, rare celule intermediare cianofile, moderata reactie inflamatorie, celule cilindrice endocervicale restante, frecvente PMN neutrofile. ASC-US (celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata). Se recomanda testare HPV, colposcopie si repetarea citologiei la 3-6 luni.
De asemenea, in urma examinarii secretiei vaginale a aparut prezent si stafilococul auriu. Medicul ginecolog mi-a dat tratament cu cervucid ovule si viviflor si tinizol.
Am nevoie de o parere clar exprimata, va rog. Dna. doctor mai rau m-a speriat. Mentionez ca am 23 de ani.
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Babes-Papanicolau
- 3citodiagnostic col Papanicolaou
- 4am descoperit o rana pe col... Ce presupune recuperarea dupa conizatie?
- 7cocobacili tratament
- 0testul papanicolau
- 0interpretare test papanicolau
- 12probleme hormonale - atrofie vaginala
- 1rezultat papanicolau
- 0Interpretare secretie si papanicolau
- 8REZULTAT TEST BABEŞ PAPANICOLAU
- 2test papanicolau si secretie
- 0Rog răspuns urgent - test papanicolau
- 0Test PAP metaplazie scumoasa
- 0Rezultat papanicolau
- 1Cine imi poate interpreta si mie rezultatul testului Babeș Papanicolau?
- 0Interpretare Babeș Papanicolau
- 0Interpretare test Babeș Papanicolau
- 0Rezultat Papanicolau in mediu lichid
- 1Papanicolau c3 si LSIL suspect de hpv
- 6Nu stiu, ajutati-ma - rezultat Papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau testul babes papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: