Nas - când respira se aude ca un farnait

01-06-2019
IoanaCris
Nu este medic/terapeut
IoanaCris
Bună ziua, am un bebe de 3 luni și 2 săptămâni! La 1 luna și jumate mi.a făcut diaree și am fost la spital, chiar după o zi când am ieșit din spital a început sa îmi tușească și din tușă seaca a dat în productiva, după ce s.a oprit tusa productiva a început sa îmi harcaie și mi a recomandat un pediatru sa ii dau Forex, dar nu am scăpat de harcaiala nici după ce am terminat de dat tratamentul după am dat peste un pediatru pneumolog și mi a spus sa ii dau sirop koflet, am scăpat de harcaiala, dar după câteva zile mi a început cu năsucul, am fost la toți pediatri, unii îmi spuneau ca se aude din gat alții din nas ca are năsucul mic și sa ii pun ser fiziologic sau coralgol, dar problema e ca când respira se aude ca un farnait tot timpul câteodată din gat se aude un zgomot ciudat și doctorul pediatru mi a spus ca are stridor laringian și ii trece în timp, cel mai tare ma îngrijorează zgomotele din nas, nu știu ce sa mai fac am fost peste tot, va rog ajutați-mă, zgomotele se aud tot timpul chiar dacă ii pun ser fiziologic și când ii scot mucozitati le din nas sunt foarte puține și albe
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum afectează co-infecţiile coronavirus, virus sinciţial respirator şi rinovirus copiii
  • Nivelul de activitate fizică - invers proportional cu numărul de zile de infecții ale tractului respirator superior la copii
  • Infecțiile respiratorii înainte de vârsta de doi ani pot crește riscul de deces din cauza unei boli respiratorii la vârsta adultă
  •