Nas - când respira se aude ca un farnait
Bună ziua, am un bebe de 3 luni și 2 săptămâni! La 1 luna și jumate mi.a făcut diaree și am fost la spital, chiar după o zi când am ieșit din spital a început sa îmi tușească și din tușă seaca a dat în productiva, după ce s.a oprit tusa productiva a început sa îmi harcaie și mi a recomandat un pediatru sa ii dau Forex, dar nu am scăpat de harcaiala nici după ce am terminat de dat tratamentul după am dat peste un pediatru pneumolog și mi a spus sa ii dau sirop koflet, am scăpat de harcaiala, dar după câteva zile mi a început cu năsucul, am fost la toți pediatri, unii îmi spuneau ca se aude din gat alții din nas ca are năsucul mic și sa ii pun ser fiziologic sau coralgol, dar problema e ca când respira se aude ca un farnait tot timpul câteodată din gat se aude un zgomot ciudat și doctorul pediatru mi a spus ca are stridor laringian și ii trece în timp, cel mai tare ma îngrijorează zgomotele din nas, nu știu ce sa mai fac am fost peste tot, va rog ajutați-mă, zgomotele se aud tot timpul chiar dacă ii pun ser fiziologic și când ii scot mucozitati le din nas sunt foarte puține și albe
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3raceala - defectiune de respiratie
- 6fetita de 4 ani raceste des
- 11flegmon periamigdalian
- 3fetita de aproape 4 ani care se imbolnaveste mereu
- 6Baietel de 7 ani receste foarte repede
- 1copil diagnosticat cu raceala la plămâni
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 4Probleme cu nasul
- 8raceala bebe 2 luni
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala
- 1rinofaringita
- 1otite repetate copil 4 ani
- 1astm bronsic ?
- 2Raceala
- 0Ajutați-mă - băiețel de 1si 2luni, îi curge excesiv năsucul, tuse productivă
- 1Vreau o parere - antibiotic băiețel de patru ani
- 3Aerosoli folositi prea des
- 0Tusea după raceala
- 2Raceala copil de 4 ani