Prurit și eritem la nivelul fetei
Bună ziua.
De câteva zile, în special seara, apar niște pete rosii largi, neregulate pe obraji, pe gat pana la urechi, pe piept, pe omoplati și în palme. Aceste pete apar alternativ, nu în toate locurile deodată și sunt însoțite de un prurit ușor, fără apariția unor bubite. Inițial pruritul a fost doar în palme și fără apariția petelor, cu aproximativ 4 săptămâni înainte de a se extinde si in celelalte locuri.
Ce ar putea însemna? Menționez că acum 2 săptămâni am făcut și un mic set de analize, TGO, TGP, GGT și ecografia tiroidiană fiind toate normale.
Mulțumesc !
De câteva zile, în special seara, apar niște pete rosii largi, neregulate pe obraji, pe gat pana la urechi, pe piept, pe omoplati și în palme. Aceste pete apar alternativ, nu în toate locurile deodată și sunt însoțite de un prurit ușor, fără apariția unor bubite. Inițial pruritul a fost doar în palme și fără apariția petelor, cu aproximativ 4 săptămâni înainte de a se extinde si in celelalte locuri.
Ce ar putea însemna? Menționez că acum 2 săptămâni am făcut și un mic set de analize, TGO, TGP, GGT și ecografia tiroidiană fiind toate normale.
Mulțumesc !
1 comentarii
buna ziua,
Dupa stabilirea unui diagnostic la medicul dermatolog se va putea initia si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Dupa stabilirea unui diagnostic la medicul dermatolog se va putea initia si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete de culoare maronie si mancarimi
- 17mancarime acuta urmata de bubite
- 3infectii ale sangelui
- 143mancarime a pielii insuportabila
- 9Ma mananca pielea de la picioare ingrozitor
- 209urticarie cronica
- 3pete rosii de la apa?!
- 4Pete rosii piele.. abdomen, pate, maini si putin pe coapse
- 21Mi-au aparut pe corp mici umflaturi ca ciupiturile de tantar
- 3pata rosie la subrat!!!
- 3Pete rosii pe picior
- 1mancarime de piele si bubite
- 0Mancarimi in special noaptea posibil urticarie
- 1labia umflata si prurit
- 0Pete roșii pe piele
- 2Pete rosii la copil de 5 ani
- 2Mâncarime pe tot corpul
- 1Pete rosii sub ochi, copil 2 ani jumate
- 1Eruptie cutanata pete roșii
- 4Mancarimi ale pielii va rog ajutor
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Pete rosii pe piele Pruritul pete rosii pe fata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: