Mâncarime pe tot corpul
De cateva saptamani ma mananca toata pielea, la inceput doar picioarele de la genunchi in jos si nu am dat importanta, dar acum ma mananca tot corpul.Am fost la dermayolog acum 6 zile si de 5 zile tin un tratament cu advantan crema, xyzal si desloratadina.Mancarimile nu s au diminuat si au devenit insuportabile, am control doar peste 8 zile si nu mai stiu ce sa fac.Mentionez ca diagnosticul pe care mi l a dat doamna dermatolog a fost PRURIGO SUBACUT pielea mea este foarte sensibila si uscata, bubite nu am si ma mananca si fata si scalpul cateodata.Va rog frumos sa imi raspundeti, am examemul la scoala de soferi in 2 saptamani si nu as vrea sa ma apuce scarpinatul.
2 comentarii
Daca mancarimea este atat de severa ar intra in discutie si o scabie, dar fara un consult clinic este imposibil de stabilit un diagnostic. Incercati sa va reprogramati mai repede la dermatolog.
Multumesc!am sa sun la dermatolog azi, se poate sa fie scabie fara bubite?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5iritatie in zona abdomenului... iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru
- 2Ma mananca rau toata pielea corpului:|
- 2un fel de herpes. ciuperca?
- 29Mancarimi cu aspect si senzatie de urzicatura, rog raspuns
- 69psoriazis?!
- 48Mancarimi tot corpul, va rog sa ma ajutati
- 6intepatura de insecte, mancarime, durere
- 7Mancarimi dupa baie
- 15mancarime si bubite rosii
- 8Boala de piele sau alergie?
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 5Furnicaturi si mancarimi in piele
- 1Senzatie mancarime
- 1mancarime de piele si bubite
- 1Mancarimi de piele
- 0Mancarimi cand incep sa transpir sau cand tipa cineva la mine
- 3am folosit o crema de fata si maini seara iar dimineata m-am trezit cu urticarie
- 1Am o boala de piele
- 0Mâncărime piele
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: