Pete rosii piele.. abdomen, pate, maini si putin pe coapse
buna ziua...am si eu o problema..ieri mi-au aparut niste petii rosiatice pe piele. pe abdomen, spate, maini si putin pe coapse. petele se accentueaza dupa dush. nu am mancarimi sau alte simptome. am 15 ani. peste cateva zile voi merge la dermatolog dar pana atunci dumneavoastra ce imi puteti spune ??
4 comentarii
Iti pot spune un singur lucru: cand apar pete pe corp apar din cauza la intoxicatia ficatului si asta inseamna ca orice medicament chimic sau crema cu chimicale va creea probleme si mai mari !!!
Solutia cea mai inteleapta este sa iti cureti ficatul cu remedii naturiste, cu ceaiuri si sa consulti un medic naturist sau unul homeopat. Medicina ortodoxa nu are ce sa-ti dea decat medicamente chimice...
Solutia cea mai inteleapta este sa iti cureti ficatul cu remedii naturiste, cu ceaiuri si sa consulti un medic naturist sau unul homeopat. Medicina ortodoxa nu are ce sa-ti dea decat medicamente chimice...
buna ziua,
am o problema si va rog mult daca puteti sa ma ajutati.
zilele acestea mi-au aparut o iritatie pe piele, intre picioare, linga organele genitale. sunt parca niste bube mici, mici si rosiatice. nu am mincarimi sa spun atit de mari. dar asa cite odata insa nu acute. nu am avut relatii sexuale in ultimul timp, asa ca nu prea imi dau seama ce ar putea fi ? poate ciuperca sau o micoza ? insa am schimbat putin clima si conditiile de traii. acuma sunt la varsovia. daca m-ati putea ajuta cumva ori cu un sfat, ori cu careva denumiri de medicamente. va multumesc
am o problema si va rog mult daca puteti sa ma ajutati.
zilele acestea mi-au aparut o iritatie pe piele, intre picioare, linga organele genitale. sunt parca niste bube mici, mici si rosiatice. nu am mincarimi sa spun atit de mari. dar asa cite odata insa nu acute. nu am avut relatii sexuale in ultimul timp, asa ca nu prea imi dau seama ce ar putea fi ? poate ciuperca sau o micoza ? insa am schimbat putin clima si conditiile de traii. acuma sunt la varsovia. daca m-ati putea ajuta cumva ori cu un sfat, ori cu careva denumiri de medicamente. va multumesc
buna ziua.am o problema in legatura cu niste pete rosii.intai au aparut pe piciore pana la genunchi apoi sau extins...dupa cateva zile miau aparut pe spate, abdomen, maini...dar nu sunt asa vizibile cum sunt pe picioare.va rog mult.puteti sami dati un sfat?
va multumesc
va multumesc
carmen exact asta am avut si eu. petele trec singure, fara tratament in vreo doua saptamani. cel putin la mine asa a fost.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3inflamatii repetate
- 3m-am trezit cu niste pete rosii-vinetii pe abdomen
- 9Pete rosii dupa contactul cu apa
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 6sensibilitate a pielii
- 7pata rosie neregulata
- 3pete rosii pe piele...
- 3pete rosii in zona axilei
- 1pete rosii pe pleoape
- 1ma mananca peste tot in cap sub parul capului
- 6mancarimi insuportabile de piele